Paribu güvenli midir?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
823
Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 tl yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor. Acaba bi sıkıntı çıkarmı uygulama güvenlimidir? Ve bana soruyor bilgisayar oynayıp duruyorsun sen bu işleri bilirsin parayı başka neye yatırayım diyor başka ne alabilir?

Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 TL yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor. Acaba bi sıkıntı çıkarmı uygulama güvenlimidir? Ve bana soruyor bilgisayar oynayıp duruyorsun sen bu işleri bilirsin parayı başka neye yatırayım diyor başka ne alabilir?
türk uygulması tavsiye etmem sahtekarlık bunlarda çoğu kripto bi anda yükseldiğinde sunucuları kapıyorlar paribu btctürk gibi kanka BİNANCE a geçsin kafası rahat olsun

türk uygulması tavsiye etmem sahtekarlık bunlarda çoğu kripto bi anda yükseldiğinde sunucuları kapıyorlar paribu btctürk gibi kanka BİNANCE a geçsin kafası rahat olsun
Tamam babama söyleyeyim sahtekarlığı duyars zaten direk geçer peki başka hangi kripto para alabilir

Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 TL yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor. Acaba bi sıkıntı çıkarmı uygulama güvenlimidir? Ve bana soruyor bilgisayar oynayıp duruyorsun sen bu işleri bilirsin parayı başka neye yatırayım diyor başka ne alabilir?
Güvenilir. Baban çok bilinçsiz para yatırıyor gibi geldi anlattığından. Kaybetme riski yüksek haberin olsun, alırlar parasını 10 dakikada. Kumar oynuyor baban.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binance kullansa daha iyi olur bu arada, hacimli bir borsa.

XRP'ye 10K yatırmak çok riskli olur, dava sonuçlanınca bütün parasını kaybetme imkanı var. Yatırım tavsiyesi değildir.

Güvenilir. Baban çok bilinçsiz para yatırıyor gibi geldi anlattığından. Kaybetme riski yüksek haberin olsun, alırlar parasını 10 dakikada. Kumar oynuyor baban.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binance kullansa daha iyi olur bu arada, hacimli bir borsa.
Evet çok bilinçsiz yatırıyor

XRP'ye 10K yatırmak çok riskli olur, dava sonuçlanınca bütün parasını kaybetme imkanı var. Yatırım tavsiyesi değildir.
Babam başkalarının sözüne hemen uyan biridir arkadaşı diyince hemen oda yapmış parayı çekip neye yatırabilir peki

Binance daha iyi.

Bu arada baban parasını 1 günde kaybeder. Böyle yatırım olmaz.

Tabiri caizse baban evin damı satıp bir coine yatırmış. Yapılan en büyük hatalardan birisi budur. Haa babanın tuzu kuru ise yani para yanarsa üzülmeyecekse, başka. Yatırım tavsiyesi değildir.

XRP 22 şubatta mahkemesi var. Ripple davayı kazanırsa baban iyi kar yapar. Ripple kaybederse davayı baban parası uçar.

Dogecoin alsın Elon Musk daha dalga geşe geçe yükseltir onu

Tabiri caizse baban evin damı satıp bir coine yatırmış. Yapılan en büyük hatalardan birisi budur. Haa babanın tuzu kuru ise yani para yanarsa üzülmeyecekse, başka. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yok maddi durumumuz inanılmaz iyi değil babam bi umutla yatırmış bari söyliyimde 1000 lira kalsın gerisini çeksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,295
Üyeler
186,868
Son üye
metinahmet111
Geri