Neler Yeni

Paribu güvenli midir?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 tl yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor. Acaba bi sıkıntı çıkarmı uygulama güvenlimidir? Ve bana soruyor bilgisayar oynayıp duruyorsun sen bu işleri bilirsin parayı başka neye yatırayım diyor başka ne alabilir?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 TL yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor. Acaba bi sıkıntı çıkarmı uygulama güvenlimidir? Ve bana soruyor bilgisayar oynayıp duruyorsun sen bu işleri bilirsin parayı başka neye yatırayım diyor başka ne alabilir?
türk uygulması tavsiye etmem sahtekarlık bunlarda çoğu kripto bi anda yükseldiğinde sunucuları kapıyorlar paribu btctürk gibi kanka BİNANCE a geçsin kafası rahat olsun

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türk uygulması tavsiye etmem sahtekarlık bunlarda çoğu kripto bi anda yükseldiğinde sunucuları kapıyorlar paribu btctürk gibi kanka BİNANCE a geçsin kafası rahat olsun
Tamam babama söyleyeyim sahtekarlığı duyars zaten direk geçer peki başka hangi kripto para alabilir

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Beyler babama arkadaşı kripto paralara yatırım yap iyi kazanıyosun demiş.babamda ripple diye bi şeye 100 TL yatırmış.Biraz kazanınca gaza gelip 10 k yatırmış (oyun isteyince para yok harcadım bitti diyen adam internete 10 bin lira yatırıyo ama neyse) Bunu paribu adlı bir uygulamadan yapıyor. Acaba bi sıkıntı çıkarmı uygulama güvenlimidir? Ve bana soruyor bilgisayar oynayıp duruyorsun sen bu işleri bilirsin parayı başka neye yatırayım diyor başka ne alabilir?
Güvenilir. Baban çok bilinçsiz para yatırıyor gibi geldi anlattığından. Kaybetme riski yüksek haberin olsun, alırlar parasını 10 dakikada. Kumar oynuyor baban.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance kullansa daha iyi olur bu arada, hacimli bir borsa.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
XRP'ye 10K yatırmak çok riskli olur, dava sonuçlanınca bütün parasını kaybetme imkanı var. Yatırım tavsiyesi değildir.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Güvenilir. Baban çok bilinçsiz para yatırıyor gibi geldi anlattığından. Kaybetme riski yüksek haberin olsun, alırlar parasını 10 dakikada. Kumar oynuyor baban.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance kullansa daha iyi olur bu arada, hacimli bir borsa.
Evet çok bilinçsiz yatırıyor

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
XRP'ye 10K yatırmak çok riskli olur, dava sonuçlanınca bütün parasını kaybetme imkanı var. Yatırım tavsiyesi değildir.
Babam başkalarının sözüne hemen uyan biridir arkadaşı diyince hemen oda yapmış parayı çekip neye yatırabilir peki

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tabiri caizse baban evin damı satıp bir coine yatırmış. Yapılan en büyük hatalardan birisi budur. Haa babanın tuzu kuru ise yani para yanarsa üzülmeyecekse, başka. Yatırım tavsiyesi değildir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
XRP 22 şubatta mahkemesi var. Ripple davayı kazanırsa baban iyi kar yapar. Ripple kaybederse davayı baban parası uçar.

AllyRyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Rıza Teker
Dogecoin alsın Elon Musk daha dalga geşe geçe yükseltir onu

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Tabiri caizse baban evin damı satıp bir coine yatırmış. Yapılan en büyük hatalardan birisi budur. Haa babanın tuzu kuru ise yani para yanarsa üzülmeyecekse, başka. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yok maddi durumumuz inanılmaz iyi değil babam bi umutla yatırmış bari söyliyimde 1000 lira kalsın gerisini çeksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,489
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom