Bütün internetler turktelekom altyapısı mi

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar merhaba turktelekom adsl kullanıyorum 16-1 paketi müşteri hizmetlerinde altyapımızın adsl desteklediğini vdsl geçsek dahi adsl hızı alcagimi söyledi ben millenicom bana 50 mbit download 7 upload verebiliyor dediğimde ise bütün internet sağlayıcılar turktelekomun altyapısını kullanıyor böyle birsey mümkün değil dedi bana 109 liraya adsl paket öneriyor ne yapmalıyım millenicoma gecemezmiyim

Geçersin. Milleni zaten Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Fakat Superonline, Türknet'in nadir yerlerde, KabloNet'in kendi altyapısı bulunabiliyor bazı bölgelerde.

Peki aynı alt yapı ise turktelekom adsl verirken milleni nasıl bana 50 mbit veriyor

Arkadaşlar merhaba turktelekom adsl kullanıyorum 16-1 paketi müşteri hizmetlerinde altyapımızın adsl desteklediğini vdsl geçsek dahi adsl hızı alcagimi söyledi ben millenicom bana 50 mbit download 7 upload verebiliyor dediğimde ise bütün internet sağlayıcılar turktelekomun altyapısını kullanıyor böyle birsey mümkün değil dedi bana 109 liraya adsl paket öneriyor ne yapmalıyım millenicoma gecemezmiyim
Ya mümkün değil dediklerine falan bakma bence Millenicom'u ara konuş onlar ne vaat ediyor bir sor zaten taahhütsüz bir sıkıntı olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki aynı alt yapı ise turktelekom adsl verirken milleni nasıl bana 50 mbit veriyor
Veremeseler bile aynı internete daha az para verirsin. Türk telekom çok pahalı.

Öyle yapicam sanırım 1 ay taahutum kaldı milleni alt yapı sorgulamasjnda maks 54 mbit gösteriyordu

Öyle yapicam sanırım 1 ay taahutum kaldı milleni alt yapı sorgulamasjnda maks 54 mbit gösteriyordu
En kötü daha az para verirsin ara bir sor kendileri ne diyecekler ama büyük ihtimal 80-85 TL olan paketlerden birini alırsın aylık 30 TL daha ucuz aynı internet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,383
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri