Game+ ön kayıt ve kapalı beta sürecş

liergos

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar benim bir sorum olacaktı. Game+ ilk duyurulduğu günde önkayıt olmuş birisiyim ancak tam olarak anlayamadığım bir konu var önkayıt kapalı betaya dahil mi çünkü yayıncılar kapalı beta aktivasyon kodu veriyorlar.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Sanırım dahil değil. 15 Mart'ta ön kayıt oluşturmuş kişilere öncelik sağlayacaklar büyük ihtimalle.

Maalesef değil kodunuz yoksa 1 Marta kadar beklemelisiniz. Fakat birisi VPN ile eski Geforce Now'u kullanabilirsiniz demişti Avrupa sunucusu olanı ama bulamadım nasıl yapılacak. Bilen birisi Beni de aydınlatırsa sevinirim.

Maalesef değil kodunuz yoksa 1 Marta kadar beklemelisiniz. Fakat birisi VPN ile eski Geforce Now'u kullanabilirsiniz demişti Avrupa sunucusu olanı ama bulamadım nasıl yapılacak. Bilen birisi Beni de aydınlatırsa sevinirim.
Nvidia GeForce NOW uygulaması içerisinden oturum açarken açılan tarayıcı penceresinden "Nvidia" kısmını seçerek oturum açmanız gerekiyor. GamePlus'u seçerseniz sanırım Türkiye sunucusuna bağlıyor.

Nvidia GeForce NOW uygulaması içerisinden oturum açarken açılan tarayıcı penceresinden "Nvidia" kısmını seçerek oturum açmanız gerekiyor. GamePlus'u seçerseniz sanırım Türkiye sunucusuna bağlıyor.
öyle yaptım fakat bir şey değişmedi hala game+ sayfasına atıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,413
Üyeler
195,620
Son üye
Anıl Ömer Eker
Geri