EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
Aynen hocam benim dediğimde cs1.5 600p yayını.böylelerini banlamak lazım ben 32 tane sistem ile anca zula oynuyorum bu nasıl bir bilgi kirliliğidir
Aynen hocam benim dediğimde cs1.5 600p yayını.böylelerini banlamak lazım ben 32 tane sistem ile anca zula oynuyorum bu nasıl bir bilgi kirliliğidir
BU TARZ bilgisayarlardan uzak dur! sakın hata yapmaarkadaşlar yayıncılığa başlayacağım linkini verdiğim sistemden 2 tane alıp birinden oyun oynayıp diğerini de yayın bilgisayarı olarak kullanmak istiyorum sizce mantıklı olur mu ?
instagram.com/rezanclz yaz knkdaha iyi olur
OHA 1. NESİL ASDNWLAJDNMAWLKD e baya şey butroll olduğun o kadar belli ki bi baksana i5 işlemci kaçıncı nesil
DONANIM HAKKINDA BİLGİN YOKSA GELİP BURADA PARÇALAR KÖTÜ DİYENLERE KIZGIN ATMAYACAKSIN.arkadaşlar donanım hakkında bilgim yok neden hakaret ediyorsunuz
Bak gene gitti kızgın attı gelde s..sevmeOHA 1. NESİL ASDNWLAJDNMAWLKD e baya şey bu
e kızıyom napimBak gene gitti kızgın attı gelde s..sevme
Troll ondan atıyor.DONANIM HAKKINDA BİLGİN YOKSA GELİP BURADA PARÇALAR KÖTÜ DİYENLERE KIZGIN ATMAYACAKSIN.
1.İ5 ama 3. Nesil şu anda 11. Nesil çıkıyor
kardeşim sen normal bir şekilde davrananlarada mı sinirleniyorsun?e kızıyom napim
nasıl yani bu adam studyo king değil miİnstagramındaki Sosyal ve Dijital Medya Danışmanı Yazısına takıldım açıkçası...