🔥İndirim İntel Core İ5-10400F 1187 TL !!!

Olmayacağının garantisi yok. Çin ile tr' den aldığın işlemciyi kıyaslayamazsın. Çinden rakip koyuyorsan diğer işlemciyi de çinden seç. i5 10500 900 TL olması lazımdı çinde
Bence TR den intel işlemci almak çok saçma. AMD alınabilir ama intel aliexpress e göre falan çok pahalı. Sadece ES için değil retail işlemciler için de geçerli bu dediğim.

Bu varken almazdım ama tercih meselesi
Vergileri ekleyince 10600KF'ye yakın fiyatta oluyor.
%20 gümrük vergisi + verginin %20'si daha + 8 TL diye biliyorum. Bu arada şu es yazıp aliexpresste falan çok ucuz olan ilk çıktığında test veya inceleme amaçlı gönderilen işlemciler sanırım bu normallerle arasında garanti dışında fark nedir?

dün bi tane konu açılmıştı 1200 TL diye ama amazon yurtdışından oldugu için 1300 TL ye geliyordu 80 TL kargo ile beraber ;

bu sefer gerçek indirimli İ5-10400F bence bu fırsatı kaçırmayın bu paraya amd kanadında R5 3500X Bulunuyor ama 10400F 3500X i parçalar :D

Çokta indirim değil 10TL verip N11 gibi bir siteden alırdım

Vergileri ekleyince 10600KF'ye yakın fiyatta oluyor.
%20 gümrük vergisi + verginin %20'si daha + 8 TL diye biliyorum. Bu arada şu es yazıp aliexpresste falan çok ucuz olan ilk çıktığında test veya inceleme amaçlı gönderilen işlemciler sanırım bu normallerle arasında garanti dışında fark nedir?
Normali ile arasında fark boost frekansının aşırı düşük olması. Manuel oc yapınca gerçek 10600K ye eşit. Ayrıca Aliexpress de faturaya 1 dolar yazdırırsan vergi gelmez

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,031
Üyeler
197,807
Son üye
Canbyr
Geri