Uzun süredir kulaklık arıyorumda kaliteli fiyat performans bir kulaklık arıyorum . Drop plus incemeleri cok hosuma gitti ama fiyatı biraz pahalanmıs pekhalen daha alınır mı? sizce veya sizin onerdeginiz fp kulaklık onerılerı varmı ?
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
www.gamersarena.com.tr
Bunu alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
460 Lira olmuş arkadaşlar. Onun hakkı bence 400 Lira max. Onu da geçtim HS50 Pro var o fiyatta
çinden alınca artık 1 hafta 2 haftada filan geliyor ve vergilerle filan maksimum 280e geliyor er şey dahil 280e mükemmel bir fiyat hem dolar da biraz düşer ise mükemmel olur tahmini 250ye filan alınır 250ye düşerse kesin alırım
çinden alınca artık 1 hafta 2 haftada filan geliyor ve vergilerle filan maksimum 280e geliyor er şey dahil 280e mükemmel bir fiyat hem dolar da biraz düşer ise mükemmel olur tahmini 250ye filan alınır 250ye düşerse kesin alırım
drop plus 250 lirasınının değerini daha çok veriyor bence yani daha fp gibi çünkü hs50 pronun drop plusa göre aman amanbir artısı yok ses kalitesi artıyor birazcık
drop plus 250 lirasınının değerini daha çok veriyor bence yani daha fp gibi çünkü hs50 pronun drop plusa göre aman amanbir artısı yok ses kalitesi artıyor birazcık
Drop Plus'ın stok bitmeden önceki hali kötüydü, ses çipleri eskiydi ve sürekli sorun çıkartıyordu. Şimdi tekrar gelmiş, hangi hali olduğunu bilmiyorum. Atılan linkte sorunsuz hali var. Alacaksanız oradan alın, hem daha iyi hem daha ucuz hem de taşıma çantası da geliyor. Konuya bakarsanız bir sürü kişinin aldığını görürsünüz, incelemesini de yaptım:
Merhaba. Bu yazımda sizlere vergi+kargo+kulaklık kuponlarla beraber toplam 10 günde 230 TL'ye aldığım E900 Pro'yu, nam-ı diğer Drop Plus'ı elimden geldiği kadar inceleyeceğim. Kulaklığın Drop Plus'tan logosu dışında hiçbir farkı yok, bunu belirtmeden geçemem. Kulaklık ile ilgili daha detaylı...