DROP PLUS 2021 DE Alınır mı??

Alınabilir

Uzun süredir kulaklık arıyorumda kaliteli fiyat performans bir kulaklık arıyorum . Drop plus incemeleri cok hosuma gitti ama fiyatı biraz pahalanmıs pekhalen daha alınır mı? sizce veya sizin onerdeginiz fp kulaklık onerılerı varmı ?
Güzel kulaklık ama bu fiyata alınmaz
Bunu alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır, gayet iyi.
460 Lira olmuş arkadaşlar. Onun hakkı bence 400 Lira max. Onu da geçtim HS50 Pro var o fiyatta

Güzel kulaklık ama bu fiyata alınmaz
Bunu alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

460 Lira olmuş arkadaşlar. Onun hakkı bence 400 Lira max. Onu da geçtim HS50 Pro var o fiyatta
Alınmaz o fiyata zaten.

Tamam iyi güzel kulaklık da 470 Lira verilmez be. Hem HS50 Pro var o fiyata.
çinden alınca artık 1 hafta 2 haftada filan geliyor ve vergilerle filan maksimum 280e geliyor er şey dahil 280e mükemmel bir fiyat hem dolar da biraz düşer ise mükemmel olur tahmini 250ye filan alınır 250ye düşerse kesin alırım

çinden alınca artık 1 hafta 2 haftada filan geliyor ve vergilerle filan maksimum 280e geliyor er şey dahil 280e mükemmel bir fiyat hem dolar da biraz düşer ise mükemmel olur tahmini 250ye filan alınır 250ye düşerse kesin alırım
250'ye tab2 alınır. Ama 470 Lira verilmez. O kadar bütçesi varsa HS50 Pro alsın bence ama 250'ye Drop Plus da alabilir parası cebinde kalır.

250'ye tab2 alınır. Ama 470 Lira verilmez. O kadar bütçesi varsa HS50 Pro alsın bence ama 250'ye Drop Plus da alabilir parası cebinde kalır.
drop plus 250 lirasınının değerini daha çok veriyor bence yani daha fp gibi çünkü hs50 pronun drop plusa göre aman amanbir artısı yok ses kalitesi artıyor birazcık

drop plus 250 lirasınının değerini daha çok veriyor bence yani daha fp gibi çünkü hs50 pronun drop plusa göre aman amanbir artısı yok ses kalitesi artıyor birazcık
Tabi karar onun. Ben olsam aradaki fiyat farkını vermezdim.

Aliexpress üzerinden vergiler dahil yarı fiyatına almak varken, Türkiye'den almayın derim.
Drop Plus'ın stok bitmeden önceki hali kötüydü, ses çipleri eskiydi ve sürekli sorun çıkartıyordu. Şimdi tekrar gelmiş, hangi hali olduğunu bilmiyorum. Atılan linkte sorunsuz hali var. Alacaksanız oradan alın, hem daha iyi hem daha ucuz hem de taşıma çantası da geliyor. Konuya bakarsanız bir sürü kişinin aldığını görürsünüz, incelemesini de yaptım:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri