O iyi gayet neyini önermiyorsun açıkla?işte bende acer 240 hz ini önermiyorum sonra önermeyince kavga çıkııyor.
Neresi iyi anlatır mısın? Acer model için söylüyorum.O iyi gayet neyini önermiyorsun açıkla?
Bu monster 240hz nerenle okuyorsun.
240HZ adaptive sync yani hem gsync hem freesycnc destekliyor,Neresi iyi anlatır mısın? Acer model için söylüyorum.
240HZ adaptive sync yani hem gsync hem freesycnc destekliyor,
Bütçesine göre çok iyi,
Ghosting var ama ayarlar ile neredeyse yok edilebiliyor hadi şimdi sen söyle neden önermiyorsun, ne önerirsin?
Çok fazla ghosting var çoğu kullanıcı müzdarip.![]()
Acer Monitör Şikayetleri - Şikayetvar
Acer Monitör şikayetleri için tıklayın! Acer yorumları ve Acer Monitör şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Malzemel kaliteleri iyi değil. Türkiye servisleri rezalet daha bir sürü şey var...
Malzeme kalitesi kötü değil, ayaklığı standart ve müşteri hizmetlerini bilemeyeceğim.Ghosting var ama ayarlar ile neredeyse yok edilebiliyor hadi şimdi sen söyle neden önermiyorsun, ne önerirsin?
Çok daha mantıksız cidden kaliteli 165hz ips önersen anlayacağım ama tn panel 144hz önermek nedir 2kyaNe önerirsin 240 hz alacağına kaliteli tn panel benq 144 hz yada aoc viewsonic 144 hz ips panel.