Carx Racing Online Hata

YuCeL.

80+
Reaksiyon skoru
5
Oyunu cok isteyerek arkadaslarla aldim fakat yukledim oyunu baslata tikladim oyun acildi araba sesleri geldi bir anda oyundan atti sil yukle yaptim yine ayni sorun oyun dosyalarinin butunlugunu dogrula dedigimde hep 1 dosya buluyor indiriyor sonra yine ayni sorun lutfen yardim edin

Oyunu cok isteyerek arkadaslarla aldim fakat yukledim oyunu baslata tikladim oyun acildi araba sesleri geldi bir anda oyundan atti sil yukle yaptim yine ayni sorun oyun dosyalarinin butunlugunu dogrula dedigimde hep 1 dosya buluyor indiriyor sonra yine ayni sorun lutfen yardim edin
Ek olarak betayi degistirince duzeliyor ama online acilmiyor

Ekran kartın ney

Evet bu cok mantikli geldi ama bildigim kadariyla cogu kapali varmi daha kapatabilecegim defender fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hd graphics 5500 klasik laptop ekran karti
Ekran kartı oyun için yeterli değil malesef.

Evet bu cok mantikli geldi ama bildigim kadariyla cogu kapali varmi daha kapatabilecegim defender fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hd graphics 5500 klasik laptop ekran karti
dx desteği ile alakalı kanka bende de öyle oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,849
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas