nintendo switch i satıp xbox series s e geçmek mantıklı mı ?

atachu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,180
arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 tl den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 tl civarına series s ti ve 3 ay gamepass vardı.
aileme bu konuyu açtığımda ise direkt hayır satamazsın sürekli bir şeylerini satıyorsun ne isteyerek aldın onu vs vs bir şeyler dediler. sizce mantıklı mı ? satıp series s e geçmek. şuan fırsatım olsa yeni nesil bir konsol olan series s i tercih ederim ve gamepass ile ucuza doya doya oynarım siz ne düşünüyorsunuz

bence mantıklı

arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 TL den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 TL civarına series s ti ve 3 ay gamepass vardı.
aileme bu konuyu açtığımda ise direkt hayır satamazsın sürekli bir şeylerini satıyorsun ne isteyerek aldın onu vs vs bir şeyler dediler. sizce mantıklı mı ? satıp series s e geçmek. şuan fırsatım olsa yeni nesil bir konsol olan series s i tercih ederim ve gamepass ile ucuza doya doya oynarım siz ne düşünüyorsunuz
bence yapmak istediğin mantıklı ama bilgisayarın yoksa bilgisayar al bence

Hem de nasıl mantıklı. Series S + Game Pass gelmiş geçmiş en F/P ürünlerden olabilir.

arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 TL den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 TL civarına series s ti ve 3 ay gamepass vardı.
bence değil switchle her yerde oyun oynanıyor ve exclusiveleri başka hiçbir konsolda oynanmıyor wiiu hariç

çok mantıklı tab2de series s en fp konsol olabilir

bence değil switchle her yerde oyun oynanıyor ve exclusiveleri başka hiçbir konsolda oynanmıyor wiiu hariç
Hem de nasıl mantıklı. Series S + Game Pass gelmiş geçmiş en F/P ürünlerden olabilir.
bence mantıklı
series s düşündüğümden bi 1 k daha pahalıymış o yüzden xbox one s e yöneldim. xbox one s le aynı denklemi yaparsak gene mantıklı olur mu ?
ikinci el olarak alacağımı düşünürsek 1k ile 700tl civarı bir kar kalıcak bana

sisteminiz ne 1650 s niz falan varsa hiç amntıkluı değil
rx570 var. benim istediğim şu. nintendo oyunları inanılmaz pahalı olduğu için 1 yıldır falan yatıyor elime almıyorum. nintendo boş boş duracağına alırım xbox koyarım tv nin oraya. hem netflix falan izlemek için pc den kablo çekmekle uğraşmam hem kolu pc ye bağlarım hem gamepass ile birsürü oyunu yattığım yerden ucuza oynarım

series s düşündüğümden bi 1 k daha pahalıymış o yüzden xbox one s e yöneldim. xbox one s le aynı denklemi yaparsak gene mantıklı olur mu ?
ikinci el olarak alacağımı düşünürsek 1k ile 700tl civarı bir kar kalıcak bana
Almışken en azından Series S almak lazım. Sıfırı en ucuz 3860 TL.

Switch'i JB yapmadıktan sonra kullanılmaz. Hemen sat.

Geri