Lise Sınavların Durumu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Oluyorsa da olsun ne güzel işte kurtulmuş oluruz.

Edebiyat: Gel güzelim derdin neymiş?
O değil de coğrafya o.O2 o.O2 o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burada çıkmıyorum, hayır yazanlar ailenizde çalışan yok mu? Ulan hiç mi markete, oraya buraya gitmiyorsunuz? Bütün gün öyle bilgisayar başında oyun oynayıp derslere çalışmayan tipler gelmiş sınavlar iptal olsun diyor. Oldu başka? Paşa paşa o sınava gireceksiniz!
Siz milli eğitim bakanı mısınız?
Paşa paşa gireceksiniz gibi bir üslup?
Ne karar çıkarsa zaten yapacağız.

Burada çıkmıyorum, hayır yazanlar ailenizde çalışan yok mu? Ulan hiç mi markete, oraya buraya gitmiyorsunuz? Bütün gün öyle bilgisayar başında oyun oynayıp derslere çalışmayan tipler gelmiş sınavlar iptal olsun diyor. Oldu başka? Paşa paşa o sınava gireceksiniz!
Çok garip bir insansın ve şu anda boş yapıyorsun.
Ben sınavlarımı oldum.
Ailemden çalışan yok kardeşim benim.
Ayda 2 kere markete çıkıyoruz o kadar.
Dershanem için haftada 3 gün dershaneye gidiyorum.
Bilerek odamdan çıkmıyorum ki herhangi bir risk olursa aileme bir şey olmasın diye.
Oraya buraya gitmiyorum ben kolpa bir insan değilim.
Oyun oynamıyorum üniversiteye hazırlanıyorum.
BOŞ İNSAN SENİ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA!

Oradan konuşmak kolay değil mi?
Herkesi bir tutma neymiş bütün gün bilgisayar başında oyun oynayıp derse çalışmıyormuşuz. Nereden biliyorsun ne yaptığımızı.
Paşa paşa gideceksiniz nedir ya?
Ben iptal olsun veya ertelensin demiyorum. Madem okulları sınav için açabiliyorlar, yüz yüze eğitim için de açsınlar zaten okul varken virüs tatile gidiyor değil mi?

O değil de coğrafya o.O2 o.O2 o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz milli eğitim bakanı mısınız?
Paşa paşa gireceksiniz gibi bir üslup?
Ne karar çıkarsa zaten yapacağız.
Karar çıkmış zaten daha ne ağlıyorsunuz gidip gireceksiniz ağlamanın lüzumu yok.

Çok garip bir insansın ve şu anda boş yapıyorsun.
Ben sınavlarımı oldum.
Ailemden çalışan yok kardeşim benim.
Ayda 2 kere markete çıkıyoruz o kadar.
Dershanem için haftada 3 gün dershaneye gidiyorum.
Bilerek odamdan çıkmıyorum ki herhangi bir risk olursa aileme bir şey olmasın diye.
Oraya buraya gitmiyorum ben kolpa bir insan değilim.
Oyun oynamıyorum üniversiteye hazırlanıyorum.
BOŞ İNSAN SENİ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA!
1- Ailende çalışan yoksa nasıl geçim sağlıyorsun?
2- Haftada 3 gün dershaneye gidiyorsun ama okula gidip 1 saat sınava girmek istemiyorsun?

Oradan konuşmak kolay değil mi?
Herkesi bir tutma neymiş bütün gün bilgisayar başında oyun oynayıp derse çalışmıyormuşuz. Nereden biliyorsun ne yaptığımızı.
Paşa paşa gideceksiniz nedir ya?
Ben iptal olsun veya ertelensin demiyorum. Madem okulları sınav için açabiliyorlar, yüz yüze eğitim için de açsınlar zaten okul varken virüs tatile gidiyor değil mi?
Okulları açmayla sınav yapmak farklı kardeşim o küçük beynini çalıştır azıcık. Sınav dediğin sınıflar farklı saatlerde gelip maksimum 1 saat sürüyor zaten. Ve 1 hafta sürüyor. Okullar açılırsa her hafta ders her gün ders minimum 7-8 saat ders olacak sence mantıklı mı bi' oturup düşün.

Ben konuşursam üzerim seni o yüzden susmayı tercih ediyorum. Üslubuna dikkat et paşası

Yazdıklarımı okudun mu?
SINAVLARIMI OLDUM yazıyor orada.
Kaç yaşındasın sen?
Sınavlarını olduysan buraya gelip laf yapmayacaksın hadi başka konuya
Yaşım 22 üniversite okuyorum.

Okulları açmayla sınav yapmak farklı kardeşim o küçük beynini çalıştır azıcık. Sınav dediğin sınıflar farklı saatlerde gelip maksimum 1 saat sürüyor zaten. Ve 1 hafta sürüyor. Okullar açılırsa her hafta ders her gün ders minimum 7-8 saat ders olacak sence mantıklı mı bi' oturup düşün.
O 1 saate bile tüm gelen kişilere korona bulaşabilir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,172
Üyeler
187,944
Son üye
alperenoz