[Bitti] Steam'de Bedavaya 66 Oyun Almak İster misiniz?

GİRDİM LAAAAN!!!!!!!!!

Efso mükos bişey bu arada. Ben daha önce hayatımda bu kadar oyunu bir arada görmedim :D
benimde bir arkadaşım var babası çok katı hayatında beleş oyundan başka bir şey oynamadı uçucak buna hemde forest da var mükkemmel ya

Oğlum arada ücretsiz oyunlar da var la :D (Bu arada muhabbet güzel ama bana biraz gereksiz geldi. Zaten verdiği oyunlar arasında çokta afilli bir şey yok. Yalnızca 1-2 tane var. Ama o 1-2 tane için bile yapılabilir çünkü ücretsiz sonuçta.)

Peki yapıp oyunlara erişen dostlar, kim ilk hangi oyunu indirdi??

Ben : PC Building Simulator.

Hallettim şimdi, oyunların gelmesini bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetkili kişiler ile konuştum, bunun sadece başlangıç ve reklam amaçlı olduğunu söylediler.
İleride asıl projeleri geliyormuş, böyle çok projeler yapacaklarmış. Abonelerine özel oyunlar da gelecekmiş.
Büyük ihtimalle RDR 2 gibi büyük oyunları da getirip abonelere özel yapacaklardır, gayet ilgiliydiler, beğendim.
Ama biz yinede gibirnet abonesi olmasak bile oynayabileceğiz dimi diğer oyunları

Witcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum. o.O2
Not: Oyunlar hemen gelmiyor, 10-15 dakika sürüyor gelmeleri.
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Tam kavrayamadığım için sormak istiyorum, bu kişiler seçilen oyunları seçen kişi için satın mı alıyor? Ayrıca bundan kârları ne? Ve bir şey daha, sahip olmak için ne yapılması gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalıcı olarak kalacağını sanmıyorum, zaten bunu diğer internet abonelerinin kullanması pek etik sayılmaz.
Burada yaşanacak “etik” olmayan durumları çoktan düşündüklerini varsayıyorum 🥴

Güvenilir mi?

nasıl yapılacak anlamadım.

şuan yapmaya çalışıyorum aklımda bir fikir var oyunlar kutuphanede duruyorsa geforce now da oynıyacağım :D

Arkadaşlar arkada ki programı kapatsanız bile oyunlar duruyor yani bende şu an arkada kapalı ama oyunu yüklüyorum.
(Eğer olmazsa reportlamayın çünkü bende arkada program olmasa bile yüklüyor :D )

Son düzenleme:
Geri