G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
GİRDİM LAAAAN!!!!!!!!!
Efso mükos bişey bu arada. Ben daha önce hayatımda bu kadar oyunu bir arada görmedimoha ya umarım rdr de ekelenr kaç zamandır oynamak istiyordum
benimde bir arkadaşım var babası çok katı hayatında beleş oyundan başka bir şey oynamadı uçucak buna hemde forest da var mükkemmel yaEfso mükos bişey bu arada. Ben daha önce hayatımda bu kadar oyunu bir arada görmedim
Ama biz yinede gibirnet abonesi olmasak bile oynayabileceğiz dimi diğer oyunlarıYetkili kişiler ile konuştum, bunun sadece başlangıç ve reklam amaçlı olduğunu söylediler.
İleride asıl projeleri geliyormuş, böyle çok projeler yapacaklarmış. Abonelerine özel oyunlar da gelecekmiş.
Büyük ihtimalle RDR 2 gibi büyük oyunları da getirip abonelere özel yapacaklardır, gayet ilgiliydiler, beğendim.
Tam kavrayamadığım için sormak istiyorum, bu kişiler seçilen oyunları seçen kişi için satın mı alıyor? Ayrıca bundan kârları ne? Ve bir şey daha, sahip olmak için ne yapılması gerekiyor?Witcher serisi dahil bir sürü oyunu ücretsiz almak ister misiniz? İleride RDR 2 de gelebilir.
GIBIRNET, bu imkanı sunuyor. Üyesi olmasanız bile bedava oyunlardan yararlanabiliyorsunuz!
Reklam amaçlı değildir, tüm herkesin bu fırsattan yararlanabilmesi için paylaşıyorum.
Not: Oyunlar hemen gelmiyor, 10-15 dakika sürüyor gelmeleri.
GIBIRNET Oyun Ağı kodu: c41fc56e031a7ad0
Hangi oyunların lisanslarını satın almalıyız?
Merhabalar, Sizler de Steam'den ticari lisans ile satın aldığımız oyunlara erişmek ve ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız videomuzdaki adımları takip ede...forum.gibir.net.tr
Burada yaşanacak “etik” olmayan durumları çoktan düşündüklerini varsayıyorumKalıcı olarak kalacağını sanmıyorum, zaten bunu diğer internet abonelerinin kullanması pek etik sayılmaz.