Sinavlar ertelendimi?

xragu

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,352
Arkadaslar dun kabile toplantisi oldu ertelenebilirdi noldu google amcama sordum bulamadim

Hayır. Paşa paşa girip sınav olacaksınız. Bugün bir toplantı daha olacağı söyleniyor ama bel bağlamayın, çalışın.

İllerin risk seviyesine göre belirlenecek.

şu zamanlarda eğitim sağlıktan önemli sanıldığından dolayı tamda vakaların arttığı dönemde evet sınav olucaksınız.

Hayır gidiyoruz sınavımızı olup geri geliyoruz...

Sınavlar iptal olmadı ama şu anda olunacak sınavlar 2. dönemin sınavları değil 1. dönemin sınavları yani olmayanlar gidecek. Olanlar 1 Mart'ta okula falan gitmesin.

Hayır. Paşa paşa girip sınav olacaksınız. Bugün bir toplantı daha olacağı söyleniyor ama bel bağlamayın, çalışın.
ben sınvalara gayet iyi çalıştım ve bende sınavın olmamasını istiyorum bunun ders çalışmayanlarla alakası yok burda sağlık dert konusu zaten öğretmenler ayrı bir şey ondan bahsetmeye gerek yok ders anlatmayan bile var lütfen böyle yazacağınıza empati yapın sırf bir sınav yüzünden ailenden birinin yada senin canı tehlikeye girmesi iyi bir şey mi?

1 gafta açılabiliyorsa açılabilirdi önceden 2 haftalığına rn azından sınavdan önce biraz gerçek eğitim görürdük . Çünkü okul idareleri 2 haftaları olmalarına rağman ilk haftaya sıkıştırıyor her şeyi şuanda

Geri