DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
Varmi boyle genel amac cs go oynamak
Onerilere acigim f/p olsun yeter
Onerilere acigim f/p olsun yeter
Ne zaman ya nasıl ben baktım onu alıcaktım da 150 tlyle alakası yoktu diye vazgeçtim başka aldım ciddi misiniz düşüyor mu o fiyataşuan alabilirsen bunu al yada jamse donkey 710 indirimi bekle 150 160₺ ye düşüyor genellikle![]()
Gamepower Tinker V2 Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
düşmediiişuan alabilirsen bunu al yada jamse donkey 710 indirimi bekle 150 160₺ ye düşüyor genellikle![]()
Gamepower Tinker V2 Siyah 7.1 Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Aşırı rahat gözüküyor hatta böyle o kadar rahatki sanki kafama takıp uyuyacakmışım gibi ama 260 tl en kötü :/ o fiyat olsaydı keşkedüşmediii![]()
Gamepower Luna aldım bendedüşmediii![]()
kırmızı rengi kötü forumlarda araştırdım herkes çöp demiş almadımAşırı rahat gözüküyor hatta böyle o kadar rahatki sanki kafama takıp uyuyacakmışım gibi ama 260 TL en kötü :/ o fiyat olsaydı keşke
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamepower Luna aldım bende
Sen niye benim moralimi bozuyon şimdi knkkırmızı rengi kötü forumlarda araştırdım herkes çöp demiş almadım
kanka yorumlara baktımda kulağa baskı problemi var bozulma şeyide varmış ürünün genelinde 2 3 haftaya bozuluyormuş düzeltilermi bilmem keşke 1 hafta daha bekleyip jd710 veya rampage r7 alsaydınSen niye benim moralimi bozuyon şimdi knk![]()
İptal edemez miyim acaba ya içime kurt düşürdün sen benim şimdikanka yorumlara baktımda kulağa baskı problemi var bozulma şeyide varmış ürünün genelinde 2 3 haftaya bozuluyormuş düzeltilermi bilmem keşke 1 hafta daha bekleyip jd710 veya rampage r7 alsaydın
Ödediğin para dolar kuru ile para etmiyor kral.kanka yorumlara baktımda kulağa baskı problemi var bozulma şeyide varmış ürünün genelinde 2 3 haftaya bozuluyormuş düzeltilermi bilmem keşke 1 hafta daha bekleyip jd710 veya rampage r7 alsaydın
bu 710 neden 169 tl den bi anda tüm sitelerde 240+ üstü oldu 1 günde yaÖdediğin para dolar kuru ile para etmiyor kral.
Zaten JD710 gelirse de güncel kur ile bu fiyatlardan ucuza gelmez.
Tinker benim hoşuma giden bir ürün değil. benim 140 TL param olsa, almazdım.
Zaten tasarımını da beğenmiyorum.
140 TL paran varsa, bence hiç harcama, JD710 bekle.
Beklerken de bütçenin üstüne 5 TL - 10 TL ne ekleyebiliyorsan ekle.
kanka iptal olayını bilmemede olay dediğim gibi game power çinden gelen ürünlerin üstüne marka basan bi şirket gibi bir şey çin malida ne kadar dayanır onu bilmem bence biraz daha bekleyin jd710 alİptal edemez miyim acaba ya içime kurt düşürdün sen benim şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben normalde rampage x-quadro alıcaktım indirime girmesini bekliyordum ama bu gamepower'ın kulaklığının indirime girdiğini öğrendim kalitelide bir şey olduğunu öğrendim youtubeden ama sen benim içime kurt düşürdüm