300TL Klavye, mouse, kulaklık seti önerisi

kolonya

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
23,386
Yakın zamanda ucuz da olsa bir sistem toplayacağım 300TL Ekipman almak istiyorum mikrofonlu olsun kulaklık.

+1 Çok zor ama attığı setteki kulaklığı kullanmıştım bizim buradaki internet cafede. Hatta uzun kullanım bile yaptım hiç fena değildi tabi 7.1 aramıyorsan (bu arada kulaklık yazın fena terletiyor haberin olsun).
400-350TL'ye bulunur mu?

Tek tek ise evet ama set zor gerçekten. Barışın attığı gayet iyi ben öyle başka bir sete denk gelmedim gelmişsem de kalitesiz piranha tarzı vs. markalardır.
Tek tek te olur fark etmez.

Tek tek te olur fark etmez.

-Klavye GamePower Calypso(optik ve red switch)
-Fare(biraz klasik ama) Steel Series Rival 3
-Kulaklık Bloody G528C 7.1
Ha bu arada ben klavyeyi bir kere kulaklık ve fareyi çok kez kullandım. Bayağı internet cafelere gittim bir sürü model marka gördüm ama bu kulaklık ve fare fiyat performans olarak en sevdiklerimdi. Yine de sen araştır renkler ve zevkler farklı olabilir (Bu arada klavye fikrini Abdullah beyden çaldım bir kere tek bir arkadaşta gördüm az bir şey oynadım iyiydi kendime de alacağım bir sisteme sahip olursam).
Dediğin sadece klavye 330 TL

-Klavye GamePower Calypso(optik ve red switch)
-Fare(biraz klasik ama) Steel Series Rival 3
-Kulaklık Bloody G528C 7.1
Ha bu arada ben klavyeyi bir kere kulaklık ve fareyi çok kez kullandım. Bayağı internet cafelere gittim bir sürü model marka gördüm ama bu kulaklık ve fare fiyat performans olarak en sevdiklerimdi. Yine de sen araştır renkler ve zevkler farklı olabilir (Bu arada klavye fikrini Abdullah beyden çaldım bir kere tek bir arkadaşta gördüm az bir şey oynadım iyiydi kendime de alacağım bir sisteme sahip olursam).
Mouse kendisi zaten 260tl

Gençler sakin olun bir üstteki konu sahibinin sorusuna bakın adam tek fiyat 350-400 de olur yazdı yani her bir ürün için. Sakin sıkıntı yok 😅👌🏻
Yanlış anlamışsın set halinde olmasa da olur anlamında yazmış. Bütçe değişmedi.

Geri