elamigooss
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
pc yi geçen yaz almıştım ne zaman temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim
İçine bak çok toz varsa temizle. Ama 3 ayda 1 veya 6 ayda 1 temizlemen yararlı olur.pc yi geçen yaz almıştım ne zaman temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim
alalı 7 8 ay olduİçine bak çok toz varsa temizle. Ama 3 ayda 1 veya 6 ayda 1 temizlemen yararlı olur.
Tamam bir kez temizle sen bi 6 ay sonra tekrar temizlersin.alalı 7 8 ay oldu
Yılda 1 yenilesek sıkıntı olur mu hocam? Yoksa 6 ayda mı yenilemeliyiz?Ayda 2 kere temizlerim. Bence en kötü 2 ayda 1 temizle. 4 ayda 1 termal macun değiştir.
2 Ayda bir, eğer çok toz oluyorsa ayda 2 defa.pc yi geçen yaz almıştım ne zaman temizlemeliyim ve nasıl temizlemeliyim
4ayda 1termal macun erken değilmi?Ayda 2 kere temizlerim. Bence en kötü 2 ayda 1 temizle. 4 ayda 1 termal macun değiştir.
saç kurutma makinası ve ya süpürgeyle temizlesem sorun olurmuTemizleme kullanım ile dogru orantılıdır o zaman zarfında ne kadar kullandıysanız o kadar kirlenecektir.En güzel yöntem hava üfleme kompresörü ile içindeki tozu cıkartmak termal macunu degiştirmektir gerekli donanımlarının
Ben 1 senedir yenilemedim ısı değerleri normal hala. Anormallik olmasını bekliyorum değiştirmek için.Yılda 1 yenilesek sıkıntı olur mu hocam? Yoksa 6 ayda mı yenilemeliyiz?