Tek fan yavaş dönüyor

Semih7

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar ben şimdi bilgisayarı ilk defa açıyorum ve farkettiğim bir fanının diğerinden yavaş döndüğü sebebi ne olabilir ve nasıl düzelebilir
İnno3d gtx 1650 super twix oc

Isınınca hızlanır. Benimki de öyle orta fan bazen hiç dönmüyor.

Tam yükte çalıştırın öyle bakın ikisi de tam hızda dönüyor mu.

Arkadaşlar ben şimdi bilgisayarı ilk defa açıyorum ve farkettiğim bir fanının diğerinden yavaş döndüğü sebebi ne olabilir ve nasıl düzelebilir
hava akışını ayarlamak için farklı hızlarda dönüyor olabilirler kartın aşırı ısınmasına sebep olmuyorsa bir sorun yok bence kafanıza boşuna takmayın bu olayı

bende de 1660 ti modeli var aynısını ben de yaşıyorum kart daha çok ısınınca ikisi de dönüyor misal cs:go oynarken bazen tek fan dönüyor sonra çıkıp gta 5 giriyorum ikisi de dönmeye başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi afterburner üzerinden fan ayarını otomatiğe alabilirsiniz

Hava akışını düzenli olmasını sağlamak içindir. Full yük altında hepsi çalışacaktır

bende de 1660 ti modeli var aynısını ben de yaşıyorum kart daha çok ısınınca ikisi de dönüyor misal cs:go oynarken bazen tek fan dönüyor sonra çıkıp gta 5 giriyorum ikisi de dönmeye başlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI afterburner üzerinden fan ayarını otomatiğe alabilirsiniz
Şimdi yüklüyorum deniyeceğim

kart ısınınca hızlanacaktır merak etme..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,002
Üyeler
186,423
Son üye
atam34
Geri