FiveM Mülakat Sorularının Cevapları Nedir?

Reaksiyon skoru
12
2 adet soru var ama ben daha ilk defa bir server'e giriyorum.Bilen birileri varsa yardımcı olabilirlermi ?

Soru )1
Şehir içerisinde sakin bir alanda yavaş adımlarla yürürken bir kişi tarafından arkandan silah doğrultuluyor, bu sırada elini beline atıp silahını alıp dönerek bi anda kişiye zarar verip yaralıyorsun, bu durumda oluşan role-play kural ihlali nedir? Açıklayınız. *

Soru )2Bir motor çetesi karakteri canlandırıyorsun, arkadaşların ile bulunduğun bir çatışma içerisinde yaralandın hastaneye kaldırıldın hastanede seni öldüren kişileri gördün o sırada kişilere ateş açmaya başladın, bu durumda ki role-play kural ihlali nedir? Açıklayınız. *
Şimdiden teşekkürler.

2 adet soru var ama ben daha ilk defa bir server'e giriyorum.Bilen birileri varsa yardımcı olabilirlermi ?

Soru )1
Şehir içerisinde sakin bir alanda yavaş adımlarla yürürken bir kişi tarafından arkandan silah doğrultuluyor, bu sırada elini beline atıp silahını alıp dönerek bi anda kişiye zarar verip yaralıyorsun, bu durumda oluşan role-play kural ihlali nedir? Açıklayınız. *

Soru )2Bir motor çetesi karakteri canlandırıyorsun, arkadaşların ile bulunduğun bir çatışma içerisinde yaralandın hastaneye kaldırıldın hastanede seni öldüren kişileri gördün o sırada kişilere ateş açmaya başladın, bu durumda ki role-play kural ihlali nedir? Açıklayınız. *
Şimdiden teşekkürler.
knk bende izledigim kadarıyla anlatıyım şehir içinde yürürken biri sana bi anda silah çekip vurursa kural ihlali ama role icabı yapıyorsa mesela bir yeri soyacaktır sana silah tutar bizimle gelder falan bu kural ihlali değil
ikinci durumda zaten sen yaralancan polisler gelcek daha falan oyle bi durum olcagını sanmıyorum ama sanırsam o kural ihlali degil çünkü jahrein ve frosty oynarken buna benzer bi durum yaşamıstı

Hangi sunucu için gerekli bu

1) Market soygunu yapan 2 kişinin bildirimi geldi ve intikal ettiniz konuşmalar yapıldı soyguncular marketin önündeki arabayla kaçmaya başladılar ve 1. ekip olarak sen ve devriye arkadaşın soyguncuları araba ile takip ederlerken soyguncular kaza yaptı ve arabadan inip koşarak kaçmaya başladılar.Sizin arabanız kaza yapmadı soyguncular yayan kaçıyor bu durumda ne yaparsın ? * *
2) Uzun süren bir araç takibinin(10dk) içerisindesin ve aynı zamanda şehirdeki en yetkili polissin ne yapardın * *

3)Uzun süre boyunca şehirde hiç bir olay olmadı ve sadece araç sürdün. Bir anda önünden hızla Zentorno geçti kovalamaya başladın(sirenleri açtın araç sağa çekti ve durdu) bu arada Banka Soygunu olmaya başladı ve en yakın birim sensin, ne yaparsın? * *

4)Bir banka soygunu oluyor ve soyguncuların rehinesi var, rehineyi sağ salim dışarı çıkar.(soyguncularla olan konuşmanı canlandır) * *

5)Şehirdeki tek polissin ve karanlık bir sokakta bir vatandaşın, sopalı ve bıçaklı bir grup tarafından darp edildiğini görüyorsun ve sinirlenip aracından inip olaya direkt olarak müdahale ediyorsun . Burada Hangi Rp Kuralı İhlal Edilmiş Olur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk bende izledigim kadarıyla anlatıyım şehir içinde yürürken biri sana bi anda silah çekip vurursa kural ihlali ama role icabı yapıyorsa mesela bir yeri soyacaktır sana silah tutar bizimle gelder falan bu kural ihlali değil
ikinci durumda zaten sen yaralancan polisler gelcek daha falan oyle bi durum olcagını sanmıyorum ama sanırsam o kural ihlali degil çünkü jahrein ve frosty oynarken buna benzer bi durum yaşamıstı
İlk sorunun cevabı arkanda gözün olmadıgından arkamdaki adama göre haraket edemessin

Soru )1

Şimdiden teşekkürler.
selam bunu gordüm ve bende yazmak istedim LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve Devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz ? bunun cevabı nedir acaba?

Hem Fear hemde Fail RP var. Bu durumda silah çekmek yerine korkmuş rolü yapmamız gerekiyor. Silah çekersek Fear RP kuralını ihlal etmiş oluyor ve Fail RP yapmış oluyoruz.

Şimdiden teşekkürler.
Revenge Kill. ; Birisi seni öldürdükten sonra tekrar canlanıp intikam peşinde koşamazsın

@revanier de Fivem konusunda bilgilidir. yardımcı olur.

Hem Fear hemde Fail RP var. Bu durumda silah çekmek yerine korkmuş rolü yapmamız gerekiyor. Silah çekersek Fear RP kuralını ihlal etmiş oluyor ve Fail RP yapmış oluyoruz.

Revenge Kill. ; Birisi seni öldürdükten sonra tekrar canlanıp intikam peşinde koşamazsın

Konu küf tutmuş knk.

selam bunu gordüm ve bende yazmak istedim LSPD EMS departmanlarında sizleri uzun bir şekilde içeride tutmaları gerekiyor burada nasıl bir rol izlenimi yaparsınız ve Devlet kurumlarında nasıl bir rol sergilersiniz ? bunun cevabı nedir acaba?

Alıntı

Soru )1

Şimdiden teşekkürler.
Dostum bu soruları cevaplayamıyorsan zaten hiç oynama FiveM yani bunlar en basit sorular.

Geri