Halit-5500
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Güle güle kullan hayırlı olsun
hayırlı olsun kart çok çirkinmişEvet hocam gördüm
Rengi istedigi gibi ayarlanabiliyormuş![]()
Olabilir hocam dediğin gibi kişiden kişiye değişir tabi ki benimde gönlüm isterdi bir Asus Rog Asus tufHayırlı olsun. Ben pek palitin tasarımını sevmiyorum. Fanından midem bulanıyor. Ama palitin fp olduğunu alınabilir olduğunu değiştirmez. Kişiden kişiye değişebilir.
Hocam hocamhayırlı olsun kart çok çirkinmiş![]()
şaka şakaOlabilir hocam dediğin gibi kişiden kişiye değişir tabi ki benimde gönlüm isterdi bir Asus Rog Asus tuf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hocam![]()
başka ne değişeceksin? Cpu soğutucu + psu değişsen şimdilik yeter gibiHocam 5700 gideli çok oldu önce ki testleriyle yaparsam haksızlık olur ve elimde de pek bir kayıt yok 3060'ın performans testini yaparım ama 5600x ve b550 a pronun gelmesi lazım.
Hocam anakart değişti işte işlemci değişecek yarını bekliyorumbaşka ne değişeceksin? Cpu soğutucu + psu değişsen şimdilik yeter gibi
td500 traktör fanları olan mıHocam anakart değişti işte işlemci değişecek yarını bekliyorum
CPU soğutucu evde t6 ultra var PSU ve kasa değiştirmeyi düşünüyorum
Xpg Pylon 650w ve TD500
Hocam kasaya yazan yok zaten değiştiremeyebilirim anakart ve işlemci gelsin kasa güzel zatentd500 traktör fanları olan mı
Ben olsam kasanı değişmem gider modüler gold psu alırım
Amazon.co.uk dan söyledim İngiltere'denHayırlı olsun palit in yazılımını indirerek rengini düzenleyebiliyormuşsun. Hangi ülkeden söyledin garantisi var mı bu arada ?