Palit 3060 Kutu Açılımı

Tamam cevabı çok tatmin etmedi anladığım kadarıyla :ROFLMAO:

Bugün cuma demi gaming gecesinde güzel bir şey varsa bakarız tabi
Hocam sanki kötü bir şey söylemişim gibi hissettim 😁
Aklımda ki bütçe biraz kısıtlı tabi 5600x girmezse indirime 🐣 şey ben biterim 😁 TD500 bile alamam valla

Oyyy kartın klaslığı kesss , maşAllah tü tü tü. Tekrardan güle güle kullanın :love:

Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.

bakalım bende yeni çıkıcak amd ekran kartını deneycem inşallah alabilirim amazondan

Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ne kadar sürede geldi ,hayırlı olsun unutmadan.

Ne kadar sürede geldi ,hayırlı olsun unutmadan.
25 Şubat'ta sipariş ettim 28 Mart ya da 27 Mart'ta kargoya verilecekti normalde hesapta para olmadığı için verilmedi ödeme reddedildi sonra ben para ekleyince 1 Mart'ta ürün kargoya verildi 4 Mart'ta elimdeydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri