Neler Yeni

Palit 3060 Kutu Açılımı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,753
İsim
Eren Yeager
Tamam cevabı çok tatmin etmedi anladığım kadarıyla :ROFLMAO:

Bugün cuma demi gaming gecesinde güzel bir şey varsa bakarız tabi
Hocam sanki kötü bir şey söylemişim gibi hissettim 😁
Aklımda ki bütçe biraz kısıtlı tabi 5600x girmezse indirime 🐣 şey ben biterim 😁 TD500 bile alamam valla

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Oyyy kartın klaslığı kesss , maşAllah tü tü tü. Tekrardan güle güle kullanın :love:

Efee.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe Çetin
Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
mahmut
bakalım bende yeni çıkıcak amd ekran kartını deneycem inşallah alabilirim amazondan

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Selamlar dostlar beni takip eden ya da konulardan gören bir çok kişinin bildiği gibi amazon.co.uk'dan Palit 3060'ı 4400TL'ye aldım şuan siz bunu okurken açmadım ve bunu şuanda fotoğraflarken sizinle beraber heyecanlı olarak yazacağım

Açtım ve kart muazzam gözüküyor soğutucu bloğu olsun vs takmak için sabırsızlanıyorum ama işlemci eksik 🥺
Anakart daha gelmedi 10 Mart ve 22 Mart arasında gelecek işlemci de o zamana yakın olur

Kutu içeriği:
1 Adet ekran kartı o.O2
1 Adet kullanım kılavuzu başka bir şey yok zaten kutunun aşama aşama nasıl olduğunu fotoğraflarda görebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ne kadar sürede geldi ,hayırlı olsun unutmadan.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,753
İsim
Eren Yeager
Ne kadar sürede geldi ,hayırlı olsun unutmadan.
25 Şubat'ta sipariş ettim 28 Mart ya da 27 Mart'ta kargoya verilecekti normalde hesapta para olmadığı için verilmedi ödeme reddedildi sonra ben para ekleyince 1 Mart'ta ürün kargoya verildi 4 Mart'ta elimdeydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,151
Üyeler
163,116
Son üye
soykan deniz
Top Bottom