Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur

bu arada toplam 5650 TL Tuttu

kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum

almak isteyen olursa diye linkini bıraktım

edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
İyi kullanmalar,iyi oyunlar

aboo ben bu red devili görmemiştim iyi ki attın ama sanırım gaming x trio bi tık daha iyi bilmiyorum
Aynılar. En iyisi ROG LC :cool:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stokta olmayan kartı satın alıpta gelen olmadı sanırım direk Amazon jpden ürün gelen çok az birde stokta değilse o olan şansta gidiyor
Ben aldım stok bekliyorum.

Hayırlı olsun hocam. Merak ettiğim bir soru var, garantilik bir durum olduğunda garantisi burada geçerli mi yoksa Japonya'ya falan mı yollamanız gerekiyor. (Bilmediğimden soruyorum kusuruma bakmayın)

Aynılar. En iyisi ROG LC :cool:

Ben aldım stok bekliyorum.
İşte sıkıntı orada bekliyorsun aliexpress siparişi gibi bırakıp unutacaksın onu birden karttan Bi 10k cekicekler o zaman haberin olucak

hocam hani gelmiyordu kartlar buraya neden aldınız kartı milleti mi vazgeçirmeye çalışıyorsunuz almaktan 😎
Benim teslimat adresim Türkiye'de değil. Çoğu kişinin hesabı kapatıldı dedim ben.

İşte sıkıntı orada bekliyorsun aliexpress siparişi gibi bırakıp unutacaksın onu birden karttan Bi 10k cekicekler o zaman haberin olucak
Ben sürekli yazıyorum Canlı Destek üzerinden. Stok geldiği an bana bildirim gelecek.

Hayırlı olsun hocam. Merak ettiğim bir soru var, garantilik bir durum olduğunda garantisi burada geçerli mi yoksa Japonya'ya falan mı yollamanız gerekiyor. (Bilmediğimden soruyorum kusuruma bakmayın)
Japonya ya göndermemiz gerekecek ama garantilik bi sorun olacağını sanmıyorum en kötü cw çıkabilir cw yide çok dert etmem

Japonya ya göndermemiz gerekecek ama garantilik bi sorun olacağını sanmıyorum en kötü cw çıkabilir cw yide çok dert etmem
Peki hocam teşekkür ederim. Konunun devamı olan '3060 KARGOLANDI!' konunuzu merak ve arzu ile bekliyorum o zaman :)

Capture.PNG

@KeReM 1963 alamıyorum ya :(

Geri