Sınırsız Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Flickshot

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar .
Eski kulaklığım bozulduğu ve artık miladını doldurduğu için yeni kulaklık almam gerekiyor. Eskisi Razer Kraken 7.1 v2 idi . Hala ona yakın ses kalitesi ve ses yüksekliği veren bir ürün bulamadım . Steelseries Arctis 7 ve Razer Nari Ultimate alıp deneyip geri iade ettim aynı performansa yaklaşamadıkları için . Bütçe sınırım yok en üst sekmentte olur ama bu fiyata bu sesi alırsın diyeceğiniz üründe olur .

Arctis 9 veya Arctis Pro al. Veya Sennheiser bir tane kulaklık ama Sennheiser ürünlerini çok bilmiyorum.

İlk aklıma gelen Asus Rog Strix Fusion 300

Kaba duruyor fakat ses hakkında şüpheniz olmasın.
Harcadığın para pek umurunda değilse GSP 670 de alınabilir.

Merhaba arkadaşlar .
Eski kulaklığım bozulduğu ve artık miladını doldurduğu için yeni kulaklık almam gerekiyor. Eskisi Razer Kraken 7.1 v2 idi . Hala ona yakın ses kalitesi ve ses yüksekliği veren bir ürün bulamadım . Steelseries Arctis 7 ve Razer Nari Ultimate alıp deneyip geri iade ettim aynı performansa yaklaşamadıkları için . Bütçe sınırım yok en üst sekmentte olur ama bu fiyata bu sesi alırsın diyeceğiniz üründe olur .
Asus ROG Centurion Gerçek 7.1 Oyuncu Kulaklığı (qp.com.tr)

Merhaba arkadaşlar .
Akakçeden en pahalı yaptım ve bunu buldum.

https://www.gittigidiyor.com/tv-ses...campaign=standard&utm_content=standard&v=1.44 Bu da iyi.

Bide bunu buldum.

Geri