Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur

bu arada toplam 5650 TL Tuttu

kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum

almak isteyen olursa diye linkini bıraktım

edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
Son 1 adet kalmış aşkama yetişirse alırım kaç seferdir alcam diyom bitiyo stok

Son 1 adet kalmış aşkama yetişirse alırım kaç seferdir alcam diyom bitiyo stok
Satıcı değişmiş hocam ayrıca Türkiye ye gelişi de yok artık dün alacaktiniz yada biraz daha bekleyin belki daha güzel kartlar satışa sunulabilir

fiyat çok iyi hayırlı olsun hocam

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur

kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum

edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
Hesabın bloke edildikten sonra kendi kendine mi açıldı yoksa sen bi mail attın mı?

Hesabın bloke edildikten sonra kendi kendine mi açıldı yoksa sen bi mail attın mı?
Hesap bloke edildikten sonra giriş yapmaya çalışırken sana kartının son 4 hanesi tel no adres vb soruyor onları cevapladım gönderdim sonra hesabım 10 dk içinde açıldı

Helal olsun ne diyeyim.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
5 Martta satılığa çıkacak diyor san bunu dün atmışsın? Fake mi?

Geri