Forza horizon 4 indirmede yardım

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
1614942247786.png

arkadaşlar bu nerdeyse 10 dakikadır 22.2'de kaldı sonra internette baktım birsürü kişide sorun varmış. şimdi tekrar pc geceden sabaha kadar açık kalsında torrentden indirsinde falan diye uğraşmak istemiyorum. yardım edebilecek varmı? bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Lütfen konuyla alakalı mesaj atın. gidip CrAklİ OyUN aLMIş falan diye yorumlar atmayın. sadece soruma cevap istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bu nerdeyse 10 dakikadır 22.2'de kaldı sonra internette baktım birsürü kişide sorun varmış. şimdi tekrar pc geceden sabaha kadar açık kalsında torrentden indirsinde falan diye uğraşmak istemiyorum. yardım edebilecek varmı? bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Lütfen konuyla alakalı mesaj atın. gidip CrAklİ OyUN aLMIş falan diye yorumlar atmayın. sadece soruma cevap istiyorum.
Crack destek yok normal birsey cunku crack

Kurulumu tekrar başlatmayı denediniz mi?

Disk kullanımı yok ise durmuş olabilir.

O zaman bu sıkıntı,eğer böyle ise tekrar indirmeniz gerekebilir ki tekrar indirdiğiniz de bile bu sorunun devam etmeyeceği belli değil.
kapattım tekrar deniyorum. nerdeyse 1 saattir bekliyorum böyle. canıma tak etti artık

Bekle o zaman. Sonuçta legal bir şey değil bu. Belki proses barı donmuş olabilir.

aman boş ver gitsin. ben FH4 ücretsiz bir şekilde nasıl indirebilirim? (fitgirl repack harici)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman bu sıkıntı,eğer böyle ise tekrar indirmeniz gerekebilir ki tekrar indirdiğiniz de bile bu sorunun devam etmeyeceği belli değil.
ücretsiz fitgirl repack harici nası indirebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri