M2 SSD Önerir Misiniz?

500 gb samsung 970 evo plus al gerisini düşünme 1000 tl ye yakın fiyatta bulabilirsin yerine olsam 200 tl daha bütçeni artırıp alırdım bulabileceğin en iyi nvme m2 ssd

Ancak SSD ısınsaydı o zaman soğutucusu var mı yok mu bakardık. Isınmıyor ama soğutucusu da yok, neden almayalım ki.
Elektrik ile çalışıp ısınmayan elektronik ürün gördün mü?

Arkadaşalr m2 sdd almaı düşünüyorum yüksek hızlı yüksek depolamalı(500 ve üstü) m2 SSD önerir misiniz?.anakart Asus tuf gaming x470 plus. SSD 800 TL geçmesin.
teşekkürler...
O fiyata tavsiye edemem. Şuan ki fiyatları aşırı derecede yüksek. Samsung veya Crucial bulabilirseniz alın.

1589061485852.webp

Piyasada çeşit çeşit ssd soğutucu var. Isınma sorunları için yardımcı olur düşüncesindeyim.

Alıntıyı görüntüle
Piyasada çeşit çeşit SSD soğutucu var. Isınma sorunları için yardımcı olur düşüncesindeyim.
Bu tarz harici soğutucular da fena olmuyor. Soğutucusu olmayan SSD'ler için alınabilir.
Ama üzerine şekil olsun diye konumlandırılmış RGB'leri söküp, bunlara masraf yapmak 2x zarar.
Soğutucu masrafı yapmadan, kutu içerisinde kendi soğutucusu bulunan performanslı M2'ler idealdir.

Toshiba OCZ RC500 alabilirsin dostum. Hem kaliteli hem de fiyatı ucuz..

Hayır bahsettiğim olay ısınıp ısınmaması değil, fazla ısınıp ısınmaması. Yük altında 55 derece bir SSD için iyi bir değer.
XPG S40G SSD'ye kronik sorunlu alma deyip JamesDonkey SSD al diyen adama anlatmaya çalışıyorsunuz bunu hocam.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,592
Üyeler
188,450
Son üye
vantro
Geri