bizdede oldu ama artık yapılmıyor siber suçlara şikayet ettikBize ingilizce dersinde gelmişti öğretmenin ekranına penis çizmişti![]()
Sonuç alamazsınız, çok düşük bir ihtimal. Siz de benim gibi baskıncıları içeriye alanları bulmaya çalışın.bizdede oldu ama artık yapılmıyor siber suçlara şikayet ettik
ben buldum zaten sonra içlerinden geçtimSonuç alamazsınız, çok düşük bir ihtimal. Siz de benim gibi baskıncıları içeriye alanları bulmaya çalışın.
bizim hocalar arada onlarıda alıyoralr yanlışlıklaBekleme odasını aktifleştirirsiniz olur biter
İşte öyle olmuyor, içeriden kişiler dışarıya bilgi veriyor, o derste olmayan sınıftan kişilerin ismiyle giriyorlar.Bekleme odasını aktifleştirirsiniz olur biter
Okul, Zoom'a mail atar bana şunları bulun der 5dk da her şey ortaya çıkar zaten.Ben okulun onları bulmasına olanak dahi vermiyorum. Benim ailemde de öğretmenler var biliyorum okulların çaresizliğini.
Ki adamlar vps + vpn kullanıyorsa zor bulunur. Benim asıl aradıklarım köstebekler.
Zoom'Da tüm işi gücü bırakır samanlıkta iğne aramak gibi başlarlar tüm server kayıtlarını taramaya.Okul, Zoom'a mail atar bana şunları bulun der 5dk da her şey ortaya çıkar zaten.
Gerek yok. Dediğim gibi 5dk'lık iş.Zoom'Da tüm işi gücü bırakır samanlıkta iğne aramak gibi başlarlar tüm server kayıtlarını taramaya.
Emin misiniz? Sonuçta adamlar vpn + vps sunucusu kullanıyorsa ne yapacağız?Gerek yok. Dediğim gibi 5dk'lık iş.
Araya VPN girerse biraz zorlar ama VPN kullansan bile %100 gizli olmuyorsun.Emin misiniz? Sonuçta adamlar vpn + vps sunucusu kullanıyorsa ne yapacağız?
Ki teknoloji firmalarının verilerini kolay kolay vermediklerini de düşünmek gerek.
Peki vps sunucusunu nasıl geçecekler? Her halükarda vps sunucu şirketleri veri vermeyi reddedecektir.Araya VPN girerse biraz zorlar ama VPN kullansan bile %100 gizli olmuyorsun.