10000₺ Sistem tavsiye

VATAN

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar 10000TL Sistem toplayamayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

şuan toplamaktan ise hazır sistem almak daha mantıklı toplama fiyatları çok fahiş rakamlara çıkıyor. O yüzden gamegaraj itopya vb. sitelerden hazır sistem bakmanız daha iyi olur.

Hemen hemen her konuya game garaj linki bırakıyorum. Fanboyları satış temsilcileri felan değilim ama şu nankör piyasada en adam akıllı fiyat veren site maalesef ki sadece burası.

şuan toplamaktan ise hazır sistem almak daha mantıklı toplama fiyatları çok fahiş rakamlara çıkıyor. O yüzden gamegaraj itopya vb. sitelerden hazır sistem bakmanız daha iyi olur.

3600 ile 3060 darboğaz yapacaktır fakat sistemin fiyatı çok uygun

3600 ile 3060 darboğaz yapacaktır fakat sistemin fiyatı çok uygun
%10-12 seviyelerinin üstüne çıkacağını düşünmem. Oda her oyunda değil bazı oyunlarda. Çünkü 3600 ile 2070 süper kullananlar var.Fakat ben yeni bir sistem alacak olsam kesinlikle 3600 ile 5600x i özelleştirirdim.

Palitli sistem almayin bence 2 ay daha bekleyin Mayıs sonlarına doğru daha kaliteli ekran kartlı sistem toplarsın

bu sisteme bende baktım ama palit markasına güvenemedim şöyle bir şey izledim 40 adet 3060 testi biraz kötü geldi bana kullanan veya daha detaylı bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi ?

Nesi varmış palitin :D
Reis her ne kadar chip setlerini nvidya uretse de çok iyi bir marka değil bır Asus MSI değil tabi yine arkadas bilir ama benim düşüncem boyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sisteme bende baktım ama palit markasına güvenemedim şöyle bir şey izledim 40 adet 3060 testi biraz kötü geldi bana kullanan veya daha detaylı bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi ?
Kesinlikle palite güven olmaz bir Asus MSI değil ilerde sizi uzebilir ama yine de siz bilirsiniz bişey diyemem

Reis her ne kadar chip setlerini nvidya uretse de çok iyi bir marka değil bır Asus MSI değil tabi yine arkadas bilir ama benim düşüncem boyle
Her markanın kötü modeli iyi modeli vardır dostum. gigabyte windforce, Msi ventus yada mech gibi..

Palitin hiçbir modeli şuan piyasada lider konumunda olan diğer markaların modelleriyle kıyaslanamaz palitin biraz daha zamana ihtiyacı var

Geri