Ben bir sınav için ailemi, diğer insanları riske atamam.

Ne bekliyorduk ki. Belliydi böyle olacağı.

Ben astımı olan babamı riske atamam. Koronalı öğrenci sınava girebiliyor. Hadi ben hasta oldum. Babama bulaşırsa anneme bulaşırsa bunun sorumlusu kim olacak?
ilerde daha da artabilir o yüzden yapmak zorundalar ve riske atmak zorundasın ör;10. sınıfta b9.sınıf yazılısı yapmayı beklemiyorsun heralde

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny
ilerde daha da artabilir o yüzden yapmak zorundalar ve riske atmak zorundasın ör;10. sınıfta b9.sınıf yazılısı yapmayı beklemiyorsun heralde
Riske atmak zorundasin ?

ÖLSEN DE O SINAV YAPILACAK
-ZİYA (ATMA) SELÇUK.

bugün sınava gittim ve herkeste olduğu gibi sonuna kadar dolu bir servis ile sınava gittik ve bu 1 hafta daha devam edecek cidden anlamıyorum sağlıktan önemli mi

bugün sınava gittim ve herkeste olduğu gibi sonuna kadar dolu bir servis ile sınava gittik ve bu 1 hafta daha devam edecek cidden anlamıyorum sağlıktan önemli mi
Ziya : napim

İleride zaten artacak. O zaman maske takmaya gerek yok? Nasıl mantıklı mı?

Hocaların sınav yapması zorunlu çünkü martın sonuna kadar hocaların e-okula not girmesi lazım.(diye hatırlıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri