furkankınıklı
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
- Konu Sahibi Konu Sahibi
abi bi tanesi 15000 tl biri 50 tl amakardeşim akıl var mantık var sence geforce now mu daha iyidir yoksa hali hazırda 0 gecikmeli bir makinamı ?
abi bi tanesi 15000 tl biri 50 tl amakardeşim akıl var mantık var sence geforce now mu daha iyidir yoksa hali hazırda 0 gecikmeli bir makinamı ?
Fiziksel bir makinedede 0 gecikme olmuyor yalnız.kardeşim akıl var mantık var sence geforce now mu daha iyidir yoksa hali hazırda 0 gecikmeli bir makinamı ?
Ama her ay 75TL veriyorsun ve gecikmeli oynuyorsun istediğin şeyi yapamıyorsun her oyunu oynayamıyorsun ve belirli bir saat oynuyorsun.abi bi tanesi 15000 TL biri 50 TL ama
bunu 750 ti kullananlar söylüyodur seni kıskanıyodurama millet aptallık yapmışsın dedi
kıskanıyorlar kesin böyle devam edinama millet aptallık yapmışsın dedi
bide internete her ay 100 gömüp lagdan oynayamamakAma her ay 75TL veriyorsun ve gecikmeli oynuyorsun istediğin şeyi yapamıyorsun her oyunu oynayamıyorsun ve belirli bir saat oynuyorsun.
tamam sistem devam ediyorum aptallık yapmış olmuyorum yani DDAma her ay 75TL veriyorsun ve gecikmeli oynuyorsun istediğin şeyi yapamıyorsun her oyunu oynayamıyorsun ve belirli bir saat oynuyorsun.
Evet evet üzücübide internete her ay 100 gömüp lagdan oynayamamak
bence etme kullan.sistemi iade etme şansım hala var sizce iade edip geforce now mu alayım
Yok güvendim size iptal etmiyorum benle dalga geçsinler ***** diye umrumda değil DEvet evet üzücü
İşin kötü kısmı sanki bu arkadaş iptal edecek gibi geliyor.![]()
Kesinlikle hocam sakın dediklerine kulak asmayın aman üyelik şuymuş buymuş alın kullanın bakın rahatınızatamam sistem devam ediyorum aptallık yapmış olmuyorum yani DD
Sen onlara aldırma nvidia getirip evine bilgisayar kurmadığı sürece evdeki tadı almazsın. En başta ping sorunu var.ama millet aptallık yapmışsın dedi