aLoNeDarK33
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 470
arkadaşlar merhaba ben birşeyi merak ediyorum , amd nin radeon hd serinisndeki en iyi kartlar hangileridir acaba (en güçlüsü ve en yüksek mhz de çalışanı)
7970' ti heraldearkadaşlar merhaba ben birşeyi merak ediyorum , amd nin radeon hd serinisndeki en iyi kartlar hangileridir acaba (en güçlüsü ve en yüksek mhz de çalışanı)
bende 7000 serisi diye biliyorum ama 5000 seriside güçlü diyorlar nedir anlamadım7970' ti heralde
hocam eğerki eminsen sağolasın bu ekran kartı olmayan dönemde mecburen 2.el hd serisine düşmek zorunda kaldık , sistem hazır ama ucuza bulursam alayımHD 7970 3 GB.
Fiyatına bağlı hocam biraz daha GTX serisi iyi olur gibi ama fiyatına bağlı olarak alınabilir.bende 7000 serisi diye biliyorum ama 5000 seriside güçlü diyorlar nedir anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam eğerki eminsen sağolasın bu ekran kartı olmayan dönemde mecburen 2.el hd serisine düşmek zorunda kaldık , sistem hazır ama ucuza bulursam alayım
Yanlışsam düzelt ama 7990 ondan performanslı değil mi?HD 7970 3 GB.
o konuda firmalara hiç belli olmuyor , mesela benim kuzenim vardı elinde 1060 var 1650 yi sayısı daha büyük diye daha güçlü sanıyorduHD 7990 diye düşünüyorum
Yanlışsam düzelt ama 7990 ondan performanslı değil mi?
O kartı ben 7790 diye biliyordum 7990 da varmış amaHD 7990 diye düşünüyorum
Yanlışsam düzelt ama 7990 ondan performanslı değil mi?
1650 daha büyüko konuda firmalara hiç belli olmuyor , mesela benim kuzenim vardı elinde 1060 var 1650 yi sayısı daha büyük diye daha güçlü sanıyordu![]()
Trafodan direk kablo mu çekelim dersin
İyiymiş, bizim kombiler de ısıtmıyordu zaten.
sahibindene bakıyorum onları satan kimse yok bunların biraz daha altında ucuza satılan hangi model vardır ?