Gerçi dekontta ne yazdığı önemli değil wp mesajlarında açıkça borç olduğu belliyse bir sıkıntı olmaz. İcra müdürlüğüne gidip ilamsız icra takibi başlatmanız gerekiyor eğer karşı taraf 7 gün içerisinde bu borcu red etmezse borç kesinleşmiş olur eğer red ederse de dava açılır ama dava ile iş baya bir uzar red ettiğini geri çekilmesi istersiniz ve o süreçde uzun olur baya ama işin sonunda kazanırsınız. Dekontta açıklama yazar açıklamaya ne yazmış parayı yollarken ?
Şikayet eder de sonuç alamaz bende onu diyorum. Hani nerede tasdik. Ortada resmi evrak yok ? Noter yok ortada imzalı senet yok bir şey yok ? Adam der ki o mesajdaki ben değilim ben öyle bir şey demedim der hatta öyle birini tanımıyorum bile der işin içinden çok kolay şekilde sıyrılır.
Şikayet eder de sonuç alamaz bende onu diyorum. Hani nerede tasdik. Ortada resmi evrak yok ? Noter yok ortada imzalı senet yok bir şey yok ? Adam der ki o mesajdaki ben değilim ben öyle bir şey demedim der hatta öyle birini tanımıyorum bile der işin içinden çok kolay şekilde sıyrılır.
Adamın gönlünü yapa yapa parasını almaktan başka çaresi yok. İşini garantiye almak için noterde satış sözleşmesi yapması gerekiyordu. Ben çalışan telefona bile notere gitmesem dahi sözleşme yapıyorum. Elimde imzalı TC no şu kağıt bulunsun delil olsun diye.Hiç yoktan iyidir diye.
Adamın gönlünü yapa yapa parasını almaktan başka çaresi yok. İşini garantiye almak için noterde satış sözleşmesi yapması gerekiyordu. Ben çalışan telefona bile notere gitmesem dahi sözleşme yapıyorum. Elimde imzalı TC no şu kağıt bulunsun delil olsun diye.Hiç yoktan iyidir diye.
Numara onun profil fotosunda da kendisi var o kadar kolay olmamalı bi karakola gidip görüşücem polis abilerle eğer bişi yapamayız derse güzelce almayı denicem bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fakat adamı aradığımda artık telefonuna ulaşılmıyor eskiden telefonu açmadığında hemen kendisi arıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ankara içi ekran kartı tamircisi varmı peki bildiğiniz
Kankam kafan mı güzel. Adamın telefon numarası var ki büyük ihtimal onun üzerine kayıtlı bir numara nasıl tanımıyorum diyecek acaba ? Saçma bir yorum yani.