Peki siz Geforce Now Premium alacak mısınız ?

Geforce Now Premium..

• Alırım.

Oylar: 6 7.7%
  • Almam.

Oylar: 72 92.3%

• Oy kullanan toplam üye
    78
şuan ki sistemin güncel oyunları oynatamadığı halde kesinlikle bu kadar para vermem giderim her ay geforce now a vereceğim parayı köşeye atar xbox series s alırım

sadece 64 bit sistem yetmiyor belli bir sistem gereksinimi var diye biliyorum ya da windows 10 sürümünüzün güncel olması gerekebilir
hım windows 10 pro var 20H2 sürüm dü galiba küçük kardeşim oynasın diye o laptopa alcaktım ama kaldırmıyyor demek ki

hım windows 10 pro var 20H2 sürüm dü galiba küçük kardeşim oynasın diye o laptopa alcaktım ama kaldırmıyyor demek ki
web tarayıcısı üzerinden oynanabiliyor ben 2gb sistemim ile denedim çalışıyor
chrome kullanabilirsiniz en stabil onda çalışıyor

Dostlar bildiğiniz üzere Geforce Now Turkcell ile ortaklık yaptığından dolayı paket fiyatları normalin üzerine çıkmış durumda.
Premium, Global versiyonunda 5 dolara tekabül eden bu fiyat ülkemizde 10 dolar gibi bir fiyat ile bizlere sunulmakta.
Birçok içerik üreticisi zaten bu fiyata tepkili ve kullanıcıların birçoğunun beklediği gibi olmadı.
Bu durumda fiyatlar için siz ne düşünüyorsunuz ? Alır mıydınız ?​
Hayır. Zaten pc im yok

Alınmaz pahalı. Ucuzlayana kadar almayın aldırmayın. Elinde patlasın ki düşürsünler.

Rdr 2 gelirse neden olmasın.

Para yok ki

Hayır.

Dostlar bildiğiniz üzere Geforce Now Turkcell ile ortaklık yaptığından dolayı paket fiyatları normalin üzerine çıkmış durumda.
Premium, Global versiyonunda 5 dolara tekabül eden bu fiyat ülkemizde 10 dolar gibi bir fiyat ile bizlere sunulmakta.
Birçok içerik üreticisi zaten bu fiyata tepkili ve kullanıcıların birçoğunun beklediği gibi olmadı.
Bu durumda fiyatlar için siz ne düşünüyorsunuz ? Alır mıydınız ?​
VPN ile giriş yapıp oradan alırsanız aylık 45-50₺ gibi bir fiyat ödersiniz.
Fakat gecikme süresini de hesaba katmak lazım.
Sırf bilgisayarımdaki oyunları oynayacağım diye 75₺ vereceğimi sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri