sistem almanın ve konsol almanın farklı anvantajları da var mesela daha iyi bir deneyim sunuyor sonra sen aldığın konsolu veya pc 2.el den satınca paranın bir kısmını geri çevirebiliyorsun gibi gibiBende ayni fikirdeyim , fiyat pahali geldi , hemde biraz biriktirip sistem almaya calişirim
800mhz işlemcim göz kırptıDostlar bildiğiniz üzere Geforce Now Turkcell ile ortaklık yaptığından dolayı paket fiyatları normalin üzerine çıkmış durumda.
Premium, Global versiyonunda 5 dolara tekabül eden bu fiyat ülkemizde 10 dolar gibi bir fiyat ile bizlere sunulmakta.
Birçok içerik üreticisi zaten bu fiyata tepkili ve kullanıcıların birçoğunun beklediği gibi olmadı.
Bu durumda fiyatlar için siz ne düşünüyorsunuz ? Alır mıydınız ?
ya buldum deniyorum ama mesela fortnite açıcam epic hesabı ile giriş yapcam ama @ işareti yapamıyorum kopyala yapıştır denedim yine olmadıhocam bu videodan bakarak yapmıştım siz de deneyebilirsiniz
gfn chrome ingilizce klavye kullanıyorya buldum deniyorum ama mesela fortnite açıcam epic hesabı ile giriş yapcam ama @ işareti yapamıyorum kopyala yapıştır denedim yine olmadı
Kaldırmakla değil de gerekli yazılımları yüklememiş olabilirsin. Net frawewrok, Visual C gibi.intel p8700
ati hd 3400series
4gb ram
neden geforce now oynatmıyor acaba bilen var mı
Alamam çünkü pahalı ve internetim kötü.Dostlar bildiğiniz üzere Geforce Now Turkcell ile ortaklık yaptığından dolayı paket fiyatları normalin üzerine çıkmış durumda.
Premium, Global versiyonunda 5 dolara tekabül eden bu fiyat ülkemizde 10 dolar gibi bir fiyat ile bizlere sunulmakta.
Birçok içerik üreticisi zaten bu fiyata tepkili ve kullanıcıların birçoğunun beklediği gibi olmadı.
Bu durumda fiyatlar için siz ne düşünüyorsunuz ? Alır mıydınız ?