BayKristal
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Bütçe
- 180
180 tl ve altı Minecraft pvp için mouse önerisi
Benim elde küçük ama stokta varmıkibloody a9081 drag click canavarı ama biraz küçük.
6 yıldır oynuyorum blody markasını tercih et
bloody a9081 drag click canavarı ama biraz küçük.
küçük 13 yaşındayım varmı minecraft için ve bana göre 180 tl altı bloody ben t60 düşünüyomda bana büyük gibi sanki anlamadım6 yıldır oynuyorum blody markasını tercih et
a9081 küçük zaten .kankam bende bloody düşünom da elim
küçük 13 yaşındayım varmı minecraft için ve bana göre 180 TL altı bloody ben t60 düşünüyomda bana büyük gibi sanki anlamadım
ı peki ?a9081 küçük zaten .
oo fiyatı artmış 400 olmuş 200 du duşmesini bekle yada t60 al.Stokta varm
ı peki ?
kankam elim küçükde bana olurmuoo fiyatı artmış 400 olmuş 200 du duşmesini bekle yada t60 al.
102 nasıl pekioo fiyatı artmış 400 olmuş 200 du duşmesini bekle yada t60 al.
sakın g102 den uzak dur olur olur buyuk olursa sıkıntı olmaz daha iyi butetr jiter drag falan yaparsın.kankam elim küçükde bana olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g
102 nasıl peki
tamam peki alabileceğim en iyisi hangisi bloddyden bugün alcamsakın g102 den uzak dur olur olur buyuk olursa sıkıntı olmaz daha iyi butetr jiter drag falan yaparsın.
a90 çok iyide t60 da olur bütçene hangisi uygunsa onu seç ve beyndiysen bloodyden sonra konu aç daha iyisi var mı diye sor mc oynuyorum de.t
tamam peki alabileceğim en iyisi hangisi bloddyden bugün alcam
Anlamadım ? biraz daha açıklar mısına90 çok iyide t60 da olur bütçene hangisi uygunsa onu seç ve beyndiysen bloodyden sonra konu aç daha iyisi var mı diye sor mc oynuyorum de.