Battlefield 5 vs Battlefield 1

Aynen üstü kapalı p2w özellikler koymuşlar. Öyle kamufilajlar varki adamı resmen oyunda göremiyorsun
Kamuflajdan ziyade çok broken silahlar paralı. Zaten oyuna girince görürsün bir iki tane silah oynanıyor başka silahlar düşük kalıyor onların yanında.

Bf1 almıştım bundan 2 yıl önce falan ps4 e. Sunucu yok iki tane sunucu buluyorum dolu oluyor. Ps kısmında pek oynayan kalmamış galiba.

Şuan da bakamıyorum PlayStation Plus denen zımbırtı yok bende.

Herkese soruyorum.Peki 1 maçta oyuncu kapasitesi aynı mı? Hangisi kalabalık hissettiriyor.Yürüme simulator gibi oynamak istemiyorum. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bf1 almıştım bundan 2 yıl önce falan ps4 e. Sunucu yok iki tane sunucu buluyorum dolu oluyor. Ps kısmında pek oynayan kalmamış galiba.

Şuan da bakamıyorum PlayStation Plus denen zımbırtı yok bende.
Pcden oynayacağım.

Herkese soruyorum.Peki 1 maçta oyuncu kapasitesi aynı mı? Hangisi kalabalık hissettiriyor.Yürüme simulator gibi oynamak istemiyorum. :)

Pcden oynayacağım.
Sunucular hatırladığım kadarıyla 64 kişi. Merak etme adım attığın her yerde adam olabilir. Zaten bomboş yürürken yukardan bir uçağın seni taraması muhtemel :D

Peki 1 maçta oyuncu kapasitesi aynı mı? Hangisi kalabalık hissettiriyor.Yürüme simulator gibi oynamak istemiyorum.
Battlefield 5'te Tactical Conquest, Strategic Conquest ve Grand Operations adında 3 mod var. Tactical Conquest'te haritalar daha küçük ama Uçak ve Tank gibi ayrıcalıklar yok. Yani koşma simülatörü gibi değil haritanın her bölgesinde çatışmalar oluyor. Strategic Conquest'te haritalar daha büyük ve tanklar uçaklar dahil oluyor. Eğer tanka veya uçağa binmezsen uzun süre yürümek zorunda kalabiliyorsun. Grand Operations'u pek deneyimleyemedim o yüzden onunla ilgili bir şey diyemem.

Pcden oynayacağım.
PC tarafında durum ne bilmiyorum. Belki özel sunucular vardır.

Bf 1'in atmosferi yeter. Sırf onun için oynuyorum. Bf5te pay2win mantığı var önermem almanı. Bu arada bf1'in silahları çok iyi değil.
Aynen üstü kapalı p2w özellikler koymuşlar. Öyle kamufilajlar varki adamı resmen oyunda göremiyorsun

Pcden oynayacağım.
yürümek istemiyorsan bazı kapalı haritalar var veya mod degiştirecen

Ekler

• dqdqqqqq.PNG
    dqdqqqqq.PNG
    52.8 KB · Hit: 61
Geri