Battlefield 5 vs Battlefield 1

kaandddd

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhabalar.Başka bir forumda açmıştım.60 tane yorum aldım ama hala kararsızım hangisini alacağım konusunda.
Hepsini sadece video izlediklerime göre fikrimi aktarıyorum.Hiç oynamadım çünkü.

BF1 SEVDİĞİM TARAFLARI:Atmosfer çatışması daha iyi geldi.

BF5 SEVDİĞİM TARAFLARI: daha az hile.Oyunun daha yeni olması.

Arada kalmamın sebepleri:Silahlar ve Bf1 daha iyi demeleri.Harita.

BF1 daha iyi geliyor ama Nedense BF5 içime simiyor daha yeni ve aktif olduğu için herhalde.Lütfen harita konusunda bilgilendirin.Tavsiyelerinizi bekliyorum. :) NOT:Online için alacam.Pcden oynayacam

Son düzenleme:
Bf1 al, bf5 alan herkes pişman oluyor. Hile konusuna gelirsek eğer özel serverlere girersen hile sıkıntısı olmaz sürekli admin var hemen ban atıyorlar. Bence BF5 ruh yok, 2. dünya savaşını hissedemiyorum ama bf1 öyle degil

İkisini de online oynadım en çok BF5i sevdim. Online için BF5 daha iyi olabilir yani benim açımdan oyle.

Battlefield 1'in senaryo modu çok hoşuma gitti sadece. Multiplayer modunu sevemedim. Çünkü 1. dünya savaşı konulu olduğu için silahları iyi değil ve Battlefield 5'e göre çok eksikleri var. Haritalar da Battlefield 5'teki haritalardan pek farklı sayılmaz.

Merhabalar.Başka bir forumda açmıştım.60 tane yorum aldım ama hala kararsızım hangisini alacağım konusunda.
Hepsini sadece video izlediklerime göre fikrimi aktarıyorum.Hiç oynamadım çünkü.

BF1 SEVDİĞİM TARAFLARI:Atmosfer çatışması daha iyi geldi.

BF5 SEVDİĞİM TARAFLARI: daha az hile.Oyunun daha yeni olması.

Arada kalmamın sebepleri:Silahlar ve Bf1 daha iyi demeleri.Harita.

BF1 daha iyi geliyor ama Nedense BF5 içime simiyor daha yeni ve aktif olduğu için herhalde.Lütfen harita konusunda bilgilendirin.Tavsiyelerinizi bekliyorum. :) NOT:Online için alacam.
Bf 1'in atmosferi yeter. Sırf onun için oynuyorum. Bf5te pay2win mantığı var önermem almanı. Bu arada bf1'in silahları çok iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,346
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri