Bütün Mavi Ekran Hatalarını Alıyorum

Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar, neredeyse bütün mavi ekran hatalarını sürekli olmak üzere alıyorum. Yalnız oyun vs oynarken hiçbir hata almıyorum, masaüstünde takılırken veya tarayıcıda gezerken durmadan mavi ekran yiyorum ve hata kodları hep farklı. Memtest86 ile ramları kontrol ettim sorun yok, ssd yi kontrol ettim, DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim, sys onarımı yaptım ama hiçbiri işe yaramadı. Yardımlarını bekliyorum tarayıcıda vs takılırkende oyun açıp alta atıyorum ki mavi ekran yemeyim. Sebebini gerçekten bi türlü bulamadım.
Minidump dosyası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@MisakiTaro :(

Sistemim: AMD Ryzen 5 3600 3.60 Ghz 35MB AM4 7nm, Asus A320M-K Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX, GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram, Asus GeForce GTX 1050Ti Cerberus OC 4GB GDDR5 128 Bit, WD 1TB Blue 64MB 7200rpm

Genelde oyun dışında yiyorum ama oyunda da karşılaştığım oluyor.

Windows güncellemesini en son ne zaman yaptınız ?
Ona nerden bakabiliyorum acaba?

Windows güncellemesini en son ne zaman yaptınız ?
Hiç emin değilim o konu hakkında ama kalite güncelleştirmeleri en son 23.02.2021 tarihinde yapılmış. Geldikçe yapıyordum güncelleştirmeleri aslında ama sorunun onunla alakalı olabileceğini düşündüğüm için 2-3 gün önce durdurdum güncelleştirmeleri. Bu güncelleştirmeleri kaldırma şansım var mı acaba bi işe yarar mı?

Bu tarz sorunlar ondan da kaynaklanabilir. Son yaptığınız güncelleştirmeleri kaldırmanız belki işe yarar hocam. Güncelleştirmeler kısmında görebilirsin en son güncelleştirmelerini. Ama bu hataları ne zamandan beri aldığınız önemli.

Bu tarz sorunlar ondan da kaynaklanabilir. Son yaptığınız güncelleştirmeleri kaldırmanız belki işe yarar hocam. Güncelleştirmeler kısmında görebilirsin en son güncelleştirmelerini. Ama bu hataları ne zamandan beri aldığınız önemli.
neredeyse 2 aydır alıyorum hataları.
1615548247117.png

Bunlar var güncelleştirmelerde hepsini kaldırsam bir sıkıntı olur mu acaba?

Oyun oynarken neden hiç bir hata almıyorum o konuyu tam anlayamadım açıkcası. Yandan oyun açıyorum ve takılıyorum chrome da vs hiçbir sıkıntı olmuyor ama pc boştayken vs hataları alıyorum.

neredeyse 2 aydır alıyorum hataları.
Alıntıyı görüntüle
Bunlar var güncelleştirmelerde hepsini kaldırsam bir sıkıntı olur mu acaba?

Oyun oynarken neden hiç bir hata almıyorum o konuyu tam anlayamadım açıkcası. Yandan oyun açıyorum ve takılıyorum chrome da vs hiçbir sıkıntı olmuyor ama pc boştayken vs hataları alıyorum.
Hepsini kaldırma kardeşim. Ne zamandan beri alıyorsun bu hatayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,524
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri