Ana Konu Aliexpress 10 Dolar Kupon Nasıl Alınır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Mert Özkaya farklı hesaplardan denesek ban yer miyiz?
Hayır elbette. Ama birkaç hesaptan sonra sıkıntı doğuyor güvenlik sebebiyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben tıkladım sen de bana tıklar mısın?
Tek tıklamayla TRY 156.36 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Mobile geçer geçmez hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim işlem tamam. Zaten çok çok az kısmı kalmıştı. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim. @akan hocam size de ilk fırsatta yardımda bulunacağım. İçiniz rahat olsun. En geç 2 saate.

@akan hocam size yardım ettim. Ama kart bilgilerini girdikten sonra 510000400 hata kodunu alıyorum. Kart geçersiz diyor. 6 tane kartla denedim, banka kartı olan da var kredi kartı olan da, sanal kart olan da... Sabahtan beri uğraşıyorum şu kuponu alabilmek için. Var mı bilgisi olan, yardımcı olabilecek kimse? Daha önce de bahsedilmiş bu hatadan ama çözüm önerisi sunan olmamış bu forumda. Rus forumlarının birinde de adı geçiyor ama çözüm yok.

@akan hocam size yardım ettim. Ama kart bilgilerini girdikten sonra 510000400 hata kodunu alıyorum. Kart geçersiz diyor. 6 tane kartla denedim, banka kartı olan da var kredi kartı olan da, sanal kart olan da... Sabahtan beri uğraşıyorum şu kuponu alabilmek için. Var mı bilgisi olan, yardımcı olabilecek kimse? Daha önce de bahsedilmiş bu hatadan ama çözüm önerisi sunan olmamış bu forumda. Rus forumlarının birinde de adı geçiyor ama çözüm yok.
ss alıp atar mısınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,328
Üyeler
185,708
Son üye
Ruslanmik123