KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
15 yaş kabul ederseniz ben olmak isterim sürekli aktifim konu başlıklarını çabucak editleyebilicegimi ve yazım hatalarını duzelticegime inanıyorum
@Emirhandkee usta sen ol.![]()
Neyse benim adaylar tam liste şöyle
@Vesemir @Emirhandkee @cagan_32 4. Ye karar veremedim aday olmak isterse moderatörlüğe @Gizemss abla olabilir
@Blue, @keremcnsz24, @Emirhandkee, @MisakiTaro Bu 4 kişinin moderatör olmalarını isterdim, keşke olsalar.
Okul yüzünden modluğa zamanım yok maalesef.@Vesemir @Emirhandkee (yaşın tutuyor mu bilmiyorum özür dilerim) mod olmalı bence. Foruma çok vakit ayırabilsem ben de aday olurdum ama başka zaman artık.
Zamanım olmuyor o kadar o yüzden başvuru yapmayacağım hem sorumluluk alasım da yok pek.Gözümde moderatör olabilecek 4 kişi var, @keremcnsz24, @Blue, @mszeyrek, @DA-MD2. Hak ettiklerini düşünüyorum. Etiketleyeyim de görsünler.
Aktif olmak da zor iş.Bu mesaj silinmiştir.
"Katılım Tarihi"ni "Son Görülme" ile karıştırmışım.Aktif olmak da zor iş.
Yine de aktif olmak zor iş."Katılım Tarihi"ni "Son Görülme" ile karıştırmışım.![]()
Haklısın be abi vesselam.Yine de aktif olmak zor iş.
Cümle sonuna nokta konulur, Türkçe özel bir dildir büyük harfle başlar.Yaşım tutuyor gönüllüyüm bu işe türkçeyi katledenlere gereken uyarıları veririm