Neler Yeni

3 Yeni "GÖNÜLLÜ" Forum Moderatörü Alınacaktır.

T.P.G.

80+ Titanium
Unuttular bence.
Ekran Alıntısı.PNG

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Henüz kısa süredir foruma üyeyim, hiç şansım yok gibi ama yine de şansımı deneyeyim 😄. 19 yaşındayım, bilgisayar mühendisliği okuyorum. Donanım Arşivi'ni geç keşfettim o yüzden kısa süredir üyeyim. İnsanlara elimden geldiğince yardım etmeyi severim, bu yüzden forum sitelerinde vakit geçiririm. Yardım ederken de yardım ettiğim kişinin doğru bilgiye ulaşmasına önem veririm. Herkes her zaman doğruyu bilemeyebilir, yardımlaşmayı seven birisi doğru olarak bildiği yanlış bir bilgiyi başkasına aktarabilir. Kendi bildiğini kanun bilip, konunun dışına çıkıp huzur bozanlar olabilir. Böyle istenmeyen durumları forum kuralları çerçevesinde engellemek ve uygun düzeni sağlamak istediğim için moderatör olmak istiyorum. Önümde benden daha deneyimli ve foruma uzun süredir üye olup diğer üyeler tarafından sevilip sayılan adaylar varken seçileceğimi zannetmiyorum ama yine de şansımı denemek istedim. Belki yazdığım bu mesaj gelecekteki moderatör alımlarında beni biraz daha ön plana çıkarır 😄.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Ekran kartımı sattığım için bir kaç gün giremedim foruma. Hâlâ açıklanmamış. Heyecanla bekliyoruz!

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Arkadaşlar forumda üye banlamaktan ziyade ılımlı şekilde forumun düzenini sağlayacak gerekli çeki düzeni verip rapor sistemine bakacak gönüllü mod arkadaşlar alacağız.

BURASI ÖNEMLİ: Arkadaşlar alımları GÖNÜLLÜ olarak istiyoruz ve başvuru yaşı min 16 olmalı
günde 14 15 saat kontrol edebilirim yaş 18

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Can Uzay
Xenforo olmasa da vBulletin, MyBB tecrübem var, yaşım 26. Bilgisayar Mühendisiyim.

Görev verilirse yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Biraz geç oldu fakat ben de başvurayım dedim. :)
Okulum olmadığı zaman sabah 9'den akşam 12'ye kadar aktifim.
Okulların yüz yüze yapılmasından dolayı Perşembe ve Cuma günleri saat 13.30'a kadar okulum olacak.
Hafta sonu da dershanem bulunuyor ve saat 17.30'da bitiyor. Eve geldikten sonra aktif oluyorum.
Yaşım 16 fakat Mart'ın 27'sinde 17 yaşıma gireceğim İnşallah. :)
Toplama Bilgisayar konusunda bilgiliyim.
Önceden tam deneyimim olmadığı için 1/2 uyarı puanım bulunuyor.
Uzun lafın kısası ben de Moderatörlüğe başvurmak istiyorum.

Son düzenleme:

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Yaş 15 abi haziranda 16 olucam al be krall kimse forumda yargi mode on yapamaz ben olursam

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Yeşile boyayın vesemir'imi
@Vesemir

Top Bottom