200TL Kulaklık Önerisi

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
Ekipman için 400TL Bütçem var. Mouse umdan şuanlık memnunum her ne kadar 70TL olsa da :P [everest sgm x7] Klavyeye tam olarak karar veremedim, o yüzden bir de kulaklık önerileri almayı planlıyorum. Kulaklık ve Klavye için de 200TL Ayırdım. 200TL ye kulaklık önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Ekipman için 400TL Bütçem var. Mouse umdan şuanlık memnunum her ne kadar 70TL olsa da :p [everest sgm x7] Klavyeye tam olarak karar veremedim, o yüzden bir de kulaklık önerileri almayı planlıyorum. Kulaklık ve Klavye için de 200TL Ayırdım. 200TL ye kulaklık önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Benim sana önerim paranın hepsini kulaklığa ayırıp biraz daha biriktirip birkaç ay sonra klavye almak olur. Fakat illa bu fiyata istiyorsan JD 710 ve Gamepower Warlock Compact derim.

Benim sana önerim paranın hepsini kulaklığa ayırıp biraz daha biriktirip birkaç ay sonra klavye almak olur. Fakat illa bu fiyata istiyorsan JD 710 ve Gamepower Warlock Compact derim.
Eğer paranın hepsini kulaklığa harcarsam 350 yi geçmesem iyi olur. @RevDeisDou @Beyfendiiii6 350 Ye ne önerirsiniz?

JD 712 kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. Bence biraz daha para biriktirip Rampage R36 Drop al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair HS35
Rampage R36 Drop mu önerirsin, Corsair HS35 mi?

Rampage R36 Drop mu önerirsin, Corsair HS35 mi?
HS35 çıkan mikrofonuyla daha ufak tasarımıyla gündelik kullanım için daha uygun. Yani okul çıkışı otobüste/serviste tak kafana kullan. Abes durmaz hatta şık durur.
Ama R36 yalnızca evde kullanacaksan alınabilir. Ses kasmak için HS35'den kesinlikle daha iyidir. Film vs. izlerken de seni üzmez peformansı iyidir.

Artık tercih senin. Ama ben bu yazdıklarımı referans alarak HS35 tercih ederdim şahsen.

HS35 çıkan mikrofonuyla daha ufak tasarımıyla gündelik kullanım için daha uygun. Yani okul çıkışı otobüste/serviste tak kafana kullan. Abes durmaz hatta şık durur.
Ama R36 yalnızca evde kullanacaksan alınabilir. Ses kasmak için HS35'den kesinlikle daha iyidir. Film vs. izlerken de seni üzmez peformansı iyidir.

Artık tercih senin. Ama ben bu yazdıklarımı referans alarak HS35 tercih ederdim şahsen.
Anlattığın için teşekkürler. Şuanki klavyemle bir süre daha idare ederim sanıyorum ama kulaklığımı bantla tutturuyorum iki tarafıda kırıldı, onu bi' yenilemek lazım. HS35 tercih edeceğim, tekrardan teşekkürler.

Üstüne şunu koy şunu al önerilerinden bir vazgeçin artık...

HS35 ile HS50'nin farkı ne?

Geri