Aquaman
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
twich bozuk 1-1 lik internette bile kasıyor . düşük gecikmeyi kapatabilirsinTwitch platformunda yayın izlerken sürekli donuyor 1080/720 sürekli donuyor 460/320 bile arada donuyor ne yaptıysam sorunu çözemedim. Bağlantı hızım şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarım : Monster Abra A7 v.20 (10500H/1650Tİ)
Denendi.Önbellek ve çerezleri temizlemeyi deneyin.
düşük gecikme kapalı kullanıyorum.twich bozuk 1-1 lik internette bile kasıyor . düşük gecikmeyi kapatabilirsin
oooo reeis pp değiştirmişsin eskisini özleyecemTwitch son günlerde sorunlu dostum senle bir alakası yok yani.
Ama daha önceden var ise de bilemem.
Eski eski de kaldı behh.oooo reeis pp değiştirmişsin eskisini özleyecem![]()
50-8 intim var bendede donuyorTwitch platformunda yayın izlerken sürekli donuyor 1080/720 sürekli donuyor 460/320 bile arada donuyor ne yaptıysam sorunu çözemedim. Bağlantı hızım şu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarım : Monster Abra A7 v.20 (10500H/1650Tİ)
Koskoca twitch bir sunucu açmadı ya şu ülkeye yazıklar olsun50-8 intim var bendede donuyor
400-10 luk inti olan bir abimdede donuyor.
Benle ayni inti kullanan birindede donuyor
16-1 lik intde de donuyor.
Sorun twitchle alakali büyük ihtimalle
kankam neredeyse tek eğlencem diyebilirim ya valorant-twitch ikilisinden başka bişeyim yokKanka izleme pekde bir şey kaybetmessin.
yemin ediyorum bıktım bu servis sağlayıcılardan ya yemin ediyorum gına geldi 1 tane adam akıllı servis olmaz mıBant genişliğini limitliyor servis sağlayıcılar çaktırmadan.