nedense kalecilik bana hem daha çekici gelmiştir.Şutların nasıl?hızlıyım
dayanıklıyım
defansım iyi
kafa toplarım çok iyi
top sürmem ortalama ama iyi denebilir
çalımlarım kötü
hangi mevkide oynamalıyım ben kendimi stoperde yetenekli görüyoru sizin fikriniz ne
forvet oynamak için kendine güvenmelisin ve heyecanlanmamalısın.Top sürmen gerçekten iyi olmalı.Futbol hakkında çok bilgim yok ama takımlar da oynayan arkadaşlarım vardışutlarım çok sert değil ama teknik
forvet oynamak için kendine güvenmelisin ve heyecanlanmamalısın.Top sürmen gerçekten iyi olmalı.Futbol hakkında çok bilgim yok ama takımlar da oynayan arkadaşlarım vard
motivasyonun için teşekkürlerOlabilirsin. Yeter ki çalış iste. Bunun örnekleri çok. Bale sol bekti meselaŞimdi sağ açık forvet.
Tam defans adamısın.hızlıyım
dayanıklıyım
defansım iyi
kafa toplarım çok iyi
top sürmem ortalama ama iyi denebilir
çalımlarım kötü
hangi mevkide oynamalıyım ben kendimi stoperde yetenekli görüyoru sizin fikriniz ne
DOS tam senin yerin.yaş 14 boyum 174 fln ama uzar bence daha
eğer biraz iri yarıysan kesinlikle defans olmalısınyaş 14 boyum 174 fln ama uzar bence daha
kendimi geliştirmek için hep 18 19 yaşındakilerle oynuyorum gelişmek için iyi mi?Tam defans adamısın.
Defansif orta saha da olabilir.
Boyun nedir?
iriyimeğer biraz iri yarıysan kesinlikle defans olmalısın
zaten defansa sempatim var stoper olsun bek olsuneğer biraz iri yarıysan kesinlikle defans olmalısın
En iyisini yapıyorsun.kendimi geliştirmek için hep 18 19 yaşındakilerle oynuyorum gelişmek için iyi mi?