Pqueen-Mansur Yavaş yayını hakkındaki düşünceleriniz

robin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,852
Valla acayip samimi bir yayın. Mansur Yavaş diğer siyasetçilerin aksine acayip cana yakın. Sıfır yapmacıklık. Gençleri anlıyormuş gibi yapmıyor, direkt anlama çalışıyor. Çok keyifli bir yayın.

https://www.twitch.tv/pqueen şuradan ulaşabilirsin yayına.

Ana şimdi başlamış izliek

Kainat rekoru kırıldı!
'David TheGrefh Martinez' isimli Twitch yayıncısı, dün yaptığı yayında anlık 2 milyon izleyiciye ulaşarak Twitch rekorunu kırdı. The Verge'de yer alan habere göre, İspanyol Twitch yayıncısı Martinez dün yaptığı Fornite yayını sırasında Twitch'teki canlı izleyici rekorunu 2 milyona ulaşarak kırdı

Onu bunu bilmem anlamam, ben Mansurcuyum arkadaş!

Uygunsuz davranış
'David TheGrefh Martinez' isimli Twitch yayıncısı, dün yaptığı yayında anlık 2 milyon izleyiciye ulaşarak Twitch rekorunu kırdı. The Verge'de yer alan habere göre, İspanyol Twitch yayıncısı Martinez dün yaptığı Fornite yayını sırasında Twitch'teki canlı izleyici rekorunu 2 milyona ulaşarak kırdı
Yazık kafana

Şuan izliyorum mansur bey bana çok samimi geliyor. Sorulara verdiği cevaplarda açık ve net laf kalabalığı yapmıyor.

Valla acayip samimi bir yayın. Mansur Yavaş diğer siyasetçilerin aksine acayip cana yakın. Sıfır yapmacıklık. Gençleri anlıyormuş gibi yapmıyor, direkt anlama çalışıyor. Çok keyifli bir yayın.

https://www.twitch.tv/pqueen şuradan ulaşabilirsin yayına.
aga chate gaypride emojisi atan sublar var yazık kafalrına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde pelin çok gülüyor aga kahkahkah

aga chate gaypride emojisi atan sublar var yazık kafalrına

birde pelin çok gülüyor aga kahkahkah
kanka ne negatif adamsın ya. bu arada pride emojisi çok görmedim ben, önemli olan içeriğe mansur yavaş'a odaklanmak.
sdasdass.JPG

Şuan izliyorum mansur bey bana çok samimi geliyor. Sorulara verdiği cevaplarda açık ve net laf kalabalığı yapmıyor.
aynen normalde lafı çok dolandırıyorlar. soruya cevap alamıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,756
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri