480gb SSD yeterli mi

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
arkadaşlar 480gb ssd li bir sistem aldım LOL vs.. gibi online oyunları yükliycem onun dışında single hikayeli oyunlarda yükliycem ama arşiv yapmıycam yani oynayıp bitirdiğim oyunları silicem mesela 3 oyun yükliycem bitirip siliip yeni oyun yükliycem lol gibi oyunlar kalıcı olucak ama sizce yeterli mi? bence yeterli ama fikrinizi alayım..

arkadaşlar 480gb SSD li bir sistem aldım lolvs.. gibi online oyunları yükliycem onun dışında single hikayeli oyunlarda yükliycem ama arşiv yapmıycam yani oynayıp bitirdiğim oyunları silicem mesela 3 oyun yükliycem bitirip siliip yeni oyun yükliycem lol gibi oyunlar kalıcı olucak ama sizce yeterli mi? bence yeterli ama fikrinizi alayım..
Evet.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
arkadaşlar 480gb SSD li bir sistem aldım LOL vs.. gibi online oyunları yükliycem onun dışında single hikayeli oyunlarda yükliycem ama arşiv yapmıycam yani oynayıp bitirdiğim oyunları silicem mesela 3 oyun yükliycem bitirip siliip yeni oyun yükliycem lol gibi oyunlar kalıcı olucak ama sizce yeterli mi? bence yeterli ama fikrinizi alayım..
neye göre yeter ama çok oyun indirirsen yada video montaj fln yaparsan yeteceğini sanmam bir zaman sonra sıkıntı yapar yanına birde yeni nesil harddisk al benim 256gb ssd yetmiyor :(

arkadaşlar 480gb SSD li bir sistem aldım LOL vs.. gibi online oyunları yükliycem onun dışında single hikayeli oyunlarda yükliycem ama arşiv yapmıycam yani oynayıp bitirdiğim oyunları silicem mesela 3 oyun yükliycem bitirip siliip yeni oyun yükliycem lol gibi oyunlar kalıcı olucak ama sizce yeterli mi? bence yeterli ama fikrinizi alayım..
Fazla bile o oyunlar 50 gb değilki heryeri kaplasın :) yani the long dark mesela 15 gb mi ney 7 de olabilir fazla değil yani ama fortnite mesela 40 gb falan ama oda doldurmaz diye düşünüyorum.

480gb yetecektir ama ne yukleyevegine de bağlı bx500 öneririm

bilal yüklediğim oyunu bitirince geri silicem tutmıycam ki pc de
bx500 aldım zaten ssd olarak

ya gidip de bi oyunu bitirdikten sonra tutmıycam ki silicem
Usta tamam işte yeterde artar. Ama fortnite fps oyunu onu silmiyeceğine göre 40 gb gider ama yinede artar az gibi görünüyor ama bitmez. İnsanın gözü doymaz derler ya aynı o işte. Herkes alışmış 1TB harddiske ondan az görünüyor. :)

Yeter.

sanırım sende 480gb SSD kullanıyorsun rica etsem bilgisayarında ne yüklü ve bunlar yüklüyken bilgisayarında ne kadar yer kaldığını söyler misin
League Of Legends, CS:GO, Zula, GTA IV, Dishonored 2, Control, Sekiro, Mafia 2, Minecraft, PUBG Mobile, Gears 5 toplam 160 gb civarı boş.

Geri