20.000 TL Masaüstü sistem önerisi

feritkkan

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba hayırlı günler

20.000 TL bütçem var başlıkta belirttiğim gibi masaüstü toplamak istiyorum ve pek bilgim olmadığından dolayı yardımcı olursanız sevinirim, ekran kartı olarak 2080 ti var aklım da ana geri kalan donanım parçaları için bilgim yok maalesef bu fiyata monitör de dahil maksimum çıkabileceğim fiyat ise 21 bin lirayı geçmez yardımcı olursanız sevinirim.

Ve bu sistemi farklı bir sitelerden mi almak mı mantıklı yoksa tek bir siteden sihirbazdan toplayıp almak mı sihirbaz pahalı diyorlar ?

Son düzenleme:
Merhaba öneriniz için teşekkür ederim ama Ramler 3000 mhz olarak benim fikrimce düşük değil mi ?

Kasa hic iyi hava almiyor gibi duruyor. Parca parca toplamasi cok daha iyi olacaktir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20694TL

İşlemci

Anakart

RAM

PSU

Kasa

Kasa Fanı

Ekran kartı

SSD

Monitör

İstersen Biraz daha para koyup 3900X Alabilirsin.

Çok fazla fark yok SUPER ile Tİ arasında.

Kasa ve PSU dışında güzel sistem. MWE750 alırdım ben ve kasayı da kesinlikle MB511. Bu durumda fan için masrafa gerek kalmazdı :).

20694TL

İşlemci

Anakart

RAM

PSU

Kasa

Kasa Fanı

Ekran kartı

SSD

Monitör

Ha bir de 4K yerine 2K bence daha mantıklı. Hem işlemci sogutucu alir guzel bir tane

Mo
20694TL

İşlemci

Anakart

RAM

PSU

Kasa

Kasa Fanı

Ekran kartı

SSD

Monitör 4K şuan pek düşünmüyorum onun yerine 2k 1ms 144hz Bi monitör işimi görür gibi düşünüyorum ve 20 bin gibi bir para vericeğin için Tİ almak var aklımda dediğiniz sistemden 2080 Ti ile değiştirip monitör kısarsam bana daha mantıklı geliyor. Teşekkür ederim öneriniz için aklımda.

2K yaparsan tam verim alamazsın. Bütçeyi arttırıp dediğim gibi 2080Tİ veya 3900X alabilirsin.
Mo

Monitör 4K şuan pek düşünmüyorum onun yerine 2k 1ms 144hz Bi monitör işimi görür gibi düşünüyorum ve 20 bin gibi bir para vericeğin için Tİ almak var aklımda dediğiniz sistemden 2080 Ti ile değiştirip monitör kısarsam bana daha mantıklı geliyor. Teşekkür ederim öneriniz için aklımda.

2K yaparsan tam verim alamazsın. Bütçeyi arttırıp dediğim gibi 2080Tİ veya 3900X alabilirsin.
Evet anlıyorum dediğinizi ama bu sefer ise ekipmanlara şuan için bütçem kalmıyor. Dediğiniz gibi yapabilsem keşke şuan ve bu parçaları herhalde en uygun olan nerelerse ordan almam gerekiyor

Aslında 3700X ve 2080 Super ile 2K gayet mantıklı bu videoya bir bakın BF5'te bile besleyebiliyor.

Evet anlıyorum dediğinizi ama bu sefer ise ekipmanlara şuan için bütçem kalmıyor. Dediğiniz gibi yapabilsem keşke şuan ve bu parçaları herhalde en uygun olan nerelerse ordan almam gerekiyor
Ekipman dahil ne kadar bütçe?

Zaten en uygun yeri seçmek için akakce kullandım. Kendi kararınıza bağlı olarak 2K'da alabilirsiniz. Ama 4K öneririm.

Maksimum dediğim gibi her şey dahil 21.500 son bütçem

Maksimum dediğim gibi her şey dahil 21.500 son bütçem
Ve farklı farklı sitelerden almam biraz problem yaratıcak farklı farklı taksitler olacağı için taksit tutarının çok olması korkutuyor beni

Aslında 3700X ve 2080 Super ile 2K gayet mantıklı bu videoya bir bakın BF5'te bile besleyebiliyor.

Ekipman dahil ne kadar bütçe?
O zaman 3700x ve 2080 Süper mantıklı dediğinize 2k monitöre göre

Ben 10 bin tl ye 2080 li sistem aldirdigimi hatirliyorun tabi dolar 5 civariydi. 21 bin tl ile bile ancak koyabildik 2080 Super ;(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,291
Üyeler
189,823
Son üye
poetwhitecloud
Geri