Yardım bilgisayarım arka planda ne indiriyor kendi kendine?

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Arkadaşlar oyun oynarken ping giriyor. Güncelleştirmeleri 7 günlüğüne duraklattım. ne yapıyor kafasına göre anlamıyorum. Arka plandaki çoğu uygulamayı kapattım. modemi resledim. Pcye reset attım..

iyice sinir oldum. İnterneti nereye çekiyor anlamıyorum.
1616444249329.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu resimde anormallik yokki

Alınan: 712 kb/sn benim internet hızı zateb 16 mbps boştayken yarısını nereye çekiyor anlamıyorum. önceden orası boştayken 30-50 kb/sn diye gidiyordu.

Sizde boştayken nasıl atabilir misiniz? tüm uygulamalar kapalı haldeyken?

Windows update kontrol et.
İlk ona baktım. Güncelleme vardı yükledim dün. Hala geçmiyor. Bir de evde diğerleri de oyun oynarken falan ping giriyor. Şu son 2 gündür bir sıkıntı var. Ya internette sıkıntı ya da benim Pc çok çekiyor interneti anlamıyorum.

Windows update kontrol et.
Sizde masaüstünde boştayken böyle ss alıp atabilir misiniz? bir tek bende mi böyle durum?

Son düzenleme:
Alınan: 712 kb/sn benim internet hızı zateb 16 mbps boştayken yarısını nereye çekiyor anlamıyorum. önceden orası boştayken 30-50 kb/sn diye gidiyordu.

Sizde boştayken nasıl atabilir misiniz? tüm uygulamalar kapalı haldeyken?
Böyle ama ani çıkıp iniyor 112 kb oluyor anlık :D

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8.1 KB · Hit: 21
Böyle ama ani çıkıp iniyor 112 kb oluyor anlık :D
usta seninki Mb cinsinden. Bir de cpu %8 şuan. Bir şeyler açık sanki? Yani tüm uygulama, tarayıcı, oyun moyun ne varsa kapatıp öyle deneyebilir misin?

İlk ona baktım. Güncelleme vardı yükledim dün. Hala geçmiyor. Bir de evde diğerleri de oyun oynarken falan ping giriyor. Şu son 2 gündür bir sıkıntı var. Ya internette sıkıntı ya da benim Pc çok çekiyor interneti anlamıyorum.

Sizde masaüstünde boştayken böyle ss alıp atabilir misiniz? bir tek bende mi böyle durum?
Bende kullanım 0 hiç bir hareket yok.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    30.8 KB · Hit: 20
Bie tek bende mi sorun anlamadım gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187