Youtube Videolarımda Steam oyun videolarını ve fotoğraflarını koysam telif yer miyim?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,574
Dostlar Youtube videolarımda Steam üzerinde oyunların videolarını ve fotoğraflarını indirip videomun belirli bölümlerine koymak istiyorum. Heran gibi bir telif durumu olabilir mi?
@Doğukan Fidan

Sahibi telif atabilir kısaca videon silinebilir.

Dostlar Youtube videolarımda Steam üzerinde oyunların videolarını ve fotoğraflarını indirip videomun belirli bölümlerine koymak istiyorum. Heran gibi bir btelif durumu olabilir mi?
@Doğukan Fidan
Yani oyunların Trailerlarını mı koyacaksın? Belirli başlı firmalar kullanmana izin vermiyor. Rockstar mesela. RDR 2'nin 30 saniyelik Trailerını kullandım diye Sarı Dolar yemiştim.

Yani oyunların Trailerlarını mı koyacaksın? Belirli başlı firmalar kullanmana izin vermiyor. Rockstar mesela. RDR 2'nin 30 saniyelik Trailerını kullandım diye Sarı Dolar yemiştim.
Evet trailer. Sarı dolar tam olarak ne oluyor?

Rockstar zaten zengin. Onlara dair bir Trailer koymaya korkar oldum artık. 3 kere Sarı Dolar yedim, 3'ü de Rockstar tarafından. 😳
Peki bu sarı dolarlar YouTube da topluluk ihlali olarak gözüküyor mu yoksa o videoluk mu

Peki bu sarı dolarlar YouTube da topluluk ihlali olarak gözüküyor mu yoksa o videoluk mu
O video için geçerli. Yani en azından benim için öyleydi. Hatta YouTube sana o kısmı kaldırmak için şans da tanıyor. O kısmı kesebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri