AB, Türklere serbest dolaşım getirebilir.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesinde ekonomi, göç, toplumlar arası temas ve seyahat gibi konularda Türkiye ile iş birliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı. AB Liderler Zirvesi bildirisinde AB'nin Türkiye ile kademeli, orantılı ve geri dönülebilir şekilde iş birliğini geliştirmeye hazır olduğu kaydedildi.

Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesinde ekonomi, göç, toplumlar arası temas ve seyahat gibi konularda Türkiye ile iş birliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı. AB Liderler Zirvesi bildirisinde AB'nin Türkiye ile kademeli, orantılı ve geri dönülebilir şekilde iş birliğini geliştirmeye hazır olduğu kaydedildi.

kaç yıldır aynı şeyi diyorlar

Gittiğin de kimse geri gelmez. :D O yüzden zor biraz.

Olsa çok güzel olabilir aslında, hiç olmazsa babamın şengenle uğraşamam diye bahanesi kalmaz.

Gidersem dönmem

5 ay öncede almanya ile görüşme yapıyorlardı xd

Arkadaşlar ben gelecekten geliyorum saat 03:22 tarih 03/28/2022 suan sizi yil 03/28/2022 diye gelecekten geldim diye kandiran biri olcak ne zamam kandiracak derseniz 03:15 03/26/2021 d3 suan yani fjjf sacmaliyorum uykum var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,280
Üyeler
189,242
Son üye
minx1984
Geri